Obnoviť stránku

Niceboy SOUNDmaster

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Niceboy SOUNDmaster

Majte svoju obľúbenú hudbu stále po ruke

Či už sa vydáte kamkoľvek, Niceboy SOUNDmaster bude skvelým spoločníkom. Vďaka kompaktným rozmerom je ľahko prenosný a navyše je vybavený vodotesným a prachutesným krytím IPX67. Reproduktor poskytne vyvážený zvuk vysokej kvality, ktorá je navyše podporená technológiami Poweful Bass a DSP. Kúpte si reproduktor SOUNDmaster a môžete si byť istí, že vás zaručene ohromí a už nebudete chcieť nič iné. 


SOUNDmaster

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vyvážený zvuk

Hlavné prednosti

  • Ľahko prenosný reproduktor vhodný na cesty
  • Výborné zvukové podanie
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth 4.2 či NFC
  • Vysoká výdrž batérie
  • Veľké množstvo moderných funkcií

SOUNDmaster je nabitý funkciami

Soundmaster zvládne viac než len prehrávanie hudby. K dispozícii sú funkcie NFC, SIRI alebo S-Voice OS Android. Vďaka zabudovanému mikrofónu je možné reproduktor použiť aj pre vybavovanie handsfree hovorov. SOUNDmaster ponúkne Li-Ion batériu s kapacitou 4 400 mAh a výdržou až 10 hodín prehrávania. Pri reproduktore uvítate tiež funkciu powerbanky pre nabíjanie vašich zariadení.

SOUNDmaster

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Veľké množstvo funkcií


SOUNDmaster

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Automatické podsvietenie

Najnovšia technológia reproduktora

Reproduktor Soundmaster kladie dôraz na použitie moderných technológií, ktoré značne uľahčujú ovládanie. Použitím funkcie NFC spárujete reproduktor so svojim mobilným telefónom jednoduchým priložením. V tme oceníte funkciu automatického podsvietenia ovládacieho panelu, ktorý sa vďaka tepelnému snímaču rozsvieti kedykoľvek k nemu priblížite ruku.


 
Kód:  NCB042d
Produktové číslo:  8594182422832
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12