Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Niceboy RAZE čierny

4,6 54 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy RAZE čierny


Univerzálna Bluetooth reproduktor okrem solídneho výkonu a 360 ° priestorového zvuku ponúkne vodotesnú konštrukciu. Vďaka nej si ho so sebou môžete bez starostí vziať napríklad na kúpalisko. Niceboy RAZE je vybavený aj silnou batériou s kapacitou 2 200 mAh, sľubujúci osemhodinový prevádzku bez nabíjania. Reproduk t or prekvapí aj integrovaným mikrofónom alebo 3,5 mm jackom pre pripojenie zariadenia, ktoré Bluetooth rozhranie nemajú.


Reproduktor s pôsobivým 360 ° zvukom

Vnútorné meniče s celkovým výkonom 12 W dokonale ozvučí ľubovoľný interiér a skvele hrajú aj vonku. Reproduktor Niceboy Raze totiž zvuk nešíri len jedným smerom, ale v uhle 360 ??°.

Niceboy RAZE černý
Niceboy RAZE černý

Niceboy RAZE sa vody nezľakne

Pri vode, ale aj v miernom daždi obstojí Niceboy Raze vďaka stupňu krytia IPX7. Reproduktor je svojimi rozmermi navyše veľmi kompaktný a vďaka pútku sa dá uchytiť na batoh alebo na nohavice.

Komfortné bezdrôtové počúvanie

Reproduktor je vďaka rozhraniu Bluetooth 4.2 kompatibilné so smartfónmi, tablety alebo počítaču. Bezdrôtové párovanie funguje až na vzdialenosť 10 m a nie je náročné na kapacitu batérie.

Niceboy RAZE černý
Niceboy RAZE černý

Hands-free telefonovanie & Kompatiblita so zariadeniami, ktoré nemajú Bluetooth

Párovanie reproduktora uľahčuje technológie NFC, hands-free telefonovanie zase umožňuje vstavaný mikrofón. Niceboy Raze pritom môžete používať aj v kombinácii so zariadeniami, ktoré Bluetooth nemajú. Stačí ich pripojiť do 3,5 mm jacku pomocou audio kábla.

Niceboy RAZE vo farbe, akú si vyberiete

Niceboy Raze sa predáva v troch farebných variantoch - čiernej, modrej alebo červenej. Ktorú si vyberiete, zostáva na vás.

Niceboy RAZE černý

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, NFC
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.2

Charakteristika

Frekvencia od 125 Hz
Frekvencia do 15 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom

Batéria

Kapacita batérie 2 200 mAh
Maximálna výdrž batérie 8 h
Nabíjanie akumulátora microUSB

Rozmery soundbaru

Šírka 21,9 cm
Hĺbka 9,5 cm
Výška 9,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 0,6 kg

Určenie

Určenie K mobilu
Kód:  NCB043a
Produktové číslo:  8594182423051
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16