Obnoviť stránku

Niceboy PILOT XRS

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy PILOT XRS

Niceboy PILOT XRS je precízne spracovaná kamera do auta, ktorá vyniká vysokou odolnosťou a spoľahlivosťou.Kamera ponúka Full HD rozlíšenie pri 30 fps, takže vám poskytne dokonalý obraz v každej situácii. Vďaka praktickým funkciám a kvalitným technológiám môžete kameru Niceboy PILOT XRS bez problémov používať vo dne aj v noci. Okrem Full HD rozlíšenia vás kamera poteší aj G-senzorom, WDR technológiou, či magnetickým držiakom. Ak hľadáte kvalitnú kameru na spoľahlivú ochranu vás i vášho automobilu, Niceboy PILOT XRS je pre vás ideálnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti kamery do auta Niceboy PILOT XRS

  • WiFi s možnosťou prepojenia kamery s aplikáciou
  • Parkovací režim
  • Viacjazyčné menu (vrátane českého jazyka)
  • Technológia WDR na natáčanie pri kontrastných svetelných podmienkach
  • Reálne Full HD rozlíšenie (1 920 × 1 080) pri 30 fps
  • Veľmi dobrá svetelnosť f/1.8 podporujúca kvalitu nočných záberov
  • Magnetický držiak na ľahkú manipuláciu s kamerou
  • G-senzor na ochranu záznamu proti zmazaniu
  • Detekcia pohybu
  • 2,45-palcový IPS displej s funkciou vypnutia displeja na nočné jazdy
  • GPS modul (možné dokúpiť)

Niceboy PILOT XRS má Full HD rozlíšenie

Kamera do auta Niceboy PILOT XRS ponúka obraz vo Full HD rozlíšení pri frekvencii 30 snímok za sekundu. Vďaka širokému uhlu záberu 150° vám kamera poskytne skvelý prehľad a zachytí aj veľmi rýchly pohyb. Špičkovú kvalitu záznamu podporí aj celosklenený objektív so šiestimi vrstvami, ktorý je zárukou ostrých a jasných záberov.

Držiak s magnetickým upevnením

Na ľahké a rýchle upevnenie kamery Niceboy PILOT XRS je k dispozícii praktický magnetický držiak. Navyše vďaka kvalitnému upevneniu kamera na čelnom skle veľmi pevne drží. Prostredníctvom WiFi a aplikácie môžete kameru jednoducho ovládať mobilným telefónom. Balenie obsahuje nabíjačku do zapaľovania s dvomi USB výstupmi, ktorá je určená na nabíjanie autokamery Niceboy PILOT XRS aj inteligentného telefónu.

Dokonale jasný a čitateľný záznam v každej situácii

Kamera do auta Niceboy PILOT XRS je vybavená technológiou WDR, ktorá zabezpečí lepšie snímanie záznamu v kontrastných podmienkach. Vďaka tomu získate detailný obraz v tmavom i svetlom prostredí. Spolu s kvalitným objektívom so svetelnosťou f/1.8 vám kamera do auta Niceboy PILOT XRS poskytne vysoko kvalitný obraz v každej situácii.

G-senzor slúži na uzamknutie záznamu

Na dokonalú ochranu proti strate uložených dát z kamery Niceboy PILOT XRS je k dispozícii citlivý G-senzor. Pri náraze, či nečakanej zmene pohybu tento senzor uzamkne nahraný záznam, vďaka čomu zamedzí jeho prípadnému zmazaniu. Všetky urobené zábery sú postupne nahrávané do slučky a po naplnení kapacity sa staré záznamy automaticky premazávajú novými. V parkovacom režime sa kamera Niceboy PILOT XRS sama zapne pri náraze, alebo pokuse o vniknutie, takže získate dokonalý dôkazný materiál.

Niceboy PILOT XRS má jednoduché ovládanie

Prehľadný IPS displej s veľkosťou 2,45 palcov zaručí jednoduché ovládanie kamery do auta Niceboy PILOT XRS. Vďaka kompaktným rozmerom vám kamera pri riadení nebude brániť vo výhľade. Ku kamere je možné navyše dokúpiť aj GPS modul, s ktorým môžete sledovať prejdenú trasu na Google mapách.

Obsah balenia kamery do auta Niceboy PILOT XRS

  • Kamera do auta Niceboy PILOT XRS
  • Držiak na čelné sklo s magnetickým upevnením
  • Nabíjačka do zapaľovania s dvomi USB výstupmi
  • Viacjazyčný manuál

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi, Rozhranie Micro USB

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Bez zvuku

Typ a funkcie

Typ Do auta, Do auta – zadná

Batéria

Typ napájania USB
Kód:  NCB196a1
Produktové číslo:  pilot-xrs
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04