Obnoviť stránku

Niceboy Pilot Q1

4,2 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy Pilot Q1



Kľúčové vlastnosti kamery do auta Niceboy Pilot Q1

  • Palubná kamera Niceboy PILOT Q1
  • Rozlíšenie Full HD 1080i
  • Technológia WDR
  • Parkovací mód, detekcia pohybu a ďalšie užitočné funkcie
  • G-senzor na ochranu nahrávky v prípade nehody
  • Veľký 3-palcový LCD displej
  • Rýchla každodenná inštalácia
  • Až 32 GB pamäťová karta (nie je súčasťou balenia)


PILOT Q1 – kamera pre každého vodiča

Záznamová kamera Niceboy PILOT Q1 nájde uplatnenie vo vozidle akéhokoľvek vodiča. Vyhotovuje skvelé zábery v interpolovanom Full HD so slušným uhlom záberu 140 stupňov. Ak si chcete pozrieť detaily veľmi tienistých alebo naopak veľmi svetlých miest, určite vás poteší prítomnosť technológie WDR. Kamera sa pýši kompaktným dizajnom, veľkým a prehľadným 3" displejom (s možnosťou úplného vypnutia alebo aktiváciou šetriča) a jednoduchého a hlavne prehľadného menu. Záznamová kamera Niceboy PILOT Q1 zároveň oplýva radom funkcií – G-Senzor, detekcia pohybu, parkovací mód ai. Stane sa tak ideálnym parťákom každého vodiča.


Skvelý obraz vo Full HD

Kamera Niceboy PILOT Q1 vyhotovuje zábery vo Full HD. Toto rozlíšenie vám zaručí perfektné zachytenie všetkých potrebných detailov, akými môžu byť dopravné značky, tváre vodičov a ŠPZ vozidiel. K ešte lepšej kvalite záberov pomáha skvelé spracovanie s kvalitnými komponentmi. Celosklenená optika umožňuje 140° uhol záberu. Výsledný obraz si môžete prezrieť na 3" displeji. V noci určite oceníte možnosť vypnutia displeja, takže vás nič nebude rozptyľovať.


Veľa užitočných funkcií

Záznamová kamera Niceboy PILOT Q1 sa automaticky vypne alebo zapne po zistení nabíjania alebo jeho ukončenia. Vďaka funkcii „Detekcia pohybu“ sa kamera sama aktivuje po zistení pohybu pred sebou, môžete tak predísť rôznym nepríjemnostiam. Ďalšou užitočnou funkciou je „Parkovací mód“, ktorý okamžite po náraze do vozidla spustí nahrávanie.



Ochrana proti prepísaniu vďaka G-senzoru

Súčasťou výbavy kamery Niceboy PILOT Q1 je samozrejme aj citlivý G-senzor, ktorý dokáže rozlíšiť náhlu zmenu pohybu či otras alebo náraz a túto sekvenciu potom uzamknúť pred nechceným premazaním. Autokamera tiež disponuje funkciou nahrávania v slučke. Teda po zaplnení karty bude postupne dochádzať k premazávaniu neuzamknutých záberov na nové. Kamera tak neustále nahráva sama a vy sa nemusíte starať o priebežné premazávanie (môžete použiť kartu s kapacitou až 32 GB – nie je súčasťou balenia).


Jednoduchá inštalácia a používanie

Autokamera Niceboy PILOT Q1 disponuje veľmi kompaktnými rozmermi, ktoré nijako neobmedzujú zorné pole vodiča. Súčasťou balenia je prísavný držiak, slúžiaci na pripevnenie na sklo akéhokoľvek vozidla a následnému umiestneniu autokamery. Manipulácia s kamerou bude potom hračka. K záznamovej kamere PILOT Q1 zároveň dostanete autonabíjačku do zapaľovania a napájací kábel s dĺžkou 3 metre.


Obsah balenia kamery Niceboy PILOT Q1

  • Autokamera Niceboy PILOT Q1
  • Nabíjací USB kábel
  • Nabíjačka do auta
  • Prísavný držiak
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, USB kábel, Nabíjačka do auta, Držiak

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD
Podporované formáty JPEG
Podporované video formáty AVI, H.264
Max. veľkosť SD karty 32 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 67 g
Šírka 8,7 cm
Výška 5 cm
Hĺbka 1 cm

Hlavný

Uhol záberu 140 °
Rozlíšenie snímača 12 Mpx
Uhlopriečka displeja 3 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)

Typ a funkcie

Typ Do auta
Funkcie Nahrávanie v slučke

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Kód:  NCB013m
Produktové číslo:  8594182423587
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18