Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Niceboy ORYX X600

4,7 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy ORYX X600

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Niceboy

Herné slúchadlá

Niceboy ORYX X600

Špičkové herné slúchadlá Niceboy ORYX X600 sú vybavené 50 mm meničmi s priestorovým 7.1 zvukom a skvelou funkciou vibrácií. Perfektnú výbavu dopĺňa sklápací mikrofón s redukciou šumu, ergonomicky tvarované uzavreté náušníky, nastaviteľný hlavový most a ovládacia jednotka umiestnená priamo na kábli.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nastaviteľný mikrofón s redukciou šumu

Pre kvalitnú komunikáciu s vašimi spoluhráčmi sú herné slúchadlá Niceboy ORYX X600 vybavené sklápacím mikrofónom s redukciou šumu. Aj v rušnom prostredí váš hlas budú spoluhráči počuť dokonale čisto a zreteľne.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Virtuálny priestorový 7.1 zvuk

Nechajte sa vtiahnuť do hry a obklopte sa masívnym priestorovým 7.1 zvukom, o ktorého reprodukciu sa postarajú kvalitné meniče s priemerom 50 mm. Získajte priestorovú predstavivosť a jasne vnímajte smer aj vzdialenosť zdroja zvuku. Vďaka dynamickému zvuku budete mať pocit, že sa nachádzate priamo v centre diania.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vibrácie pre dokonalý zážitok z hry

S najvyšším modelom slúchadiel herných Niceboy ORYX X600 pocítite zvuk na vlastné uši. Parádne vibrácie dodajú hernému zážitku jedinečnú autenticitu. Túto funkciu je možné jednoducho aktivovať a deaktivovať na integrovanom ovládači.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ovládacia jednotka na kábli

Priamo na kábli hráčskych slúchadiel je umiestnená ovládacia jednotka, pomocou ktorej je možné ľahko ovládať prehrávanie hudby, nastaviť úroveň hlasitosti, vibrácie, podsvietenia či prepínať medzi 5 zvukovými režimami.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Herné slúchadlá majú kvalitné ergonomické spracovanie

Herné slúchadlá Niceboy ORYX X600 sú vybavené komfortnými, ergonomicky tvarovanými náušníkmi a flexibilným hlavovým mostom. Herné slúchadlá dokonale padnú na uši, vôbec netlačia a vďaka nízkej hmotnosti o nich ani nebudete vedieť. Nechýba ani kvalitný opletený kábel, ktorý vydrží aj veľmi náročné zaobchádzanie.

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia USB Type-A
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Priestorový zvuk 7.1

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 103 dB/mW
Impedancia 32 Ohm
Kód:  NCB001g9
Produktové číslo:  8594182423761
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13