Obnoviť stránku

Niceboy ORYX X400

4,2 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy ORYX X400


Niceboy uvádza novú sériu herného príslušenstva s označením ORYX, ktoré je na mieru prispôsobené nadšeným hráčom. Herné slúchadlá Niceboy ORYX X400 sú vybavené veľkými 50 mm meničmi, ktoré poskytujú masívny priestorový 7.1 zvuk. Vo výbave nechýba ani sklápací mikrofón s redukciou šumu, ergonomicky tvarované uzavreté náušníky a nastaviteľný hlavový most na dokonalý komfort pri dlhých herných seansách.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Niceboy ORYX X400

  • Priestorový 7.1 zvuk
  • Sklápací mikrofón s redukciou šumu
  • Pevná kovová konštrukcia
  • Ovládanie hlasitosti na slúchadlách
  • Pohodlné náušníky
  • USB 2.0 konektor
  • Opletený kábel v dĺžke 2,2 metra


Virtuálny priestorový 7.1 zvuk

Nechajte sa vtiahnuť do hry a obklopte sa masívnym priestorovým 7.1 zvukom o reprodukciu ktorého sa postarajú kvalitné meniče s priemerom 50 mm. Získajte priestorovú predstavivosť a jasne vnímajte smer aj vzdialenosť zdroja zvuku. Vďaka dynamickému zvuku budete mať pocit, že sa nachádzate priamo v centre diania.

Niceboy ORYX X400 s nastaviteľným mikrofónom s redukciou šumu

Na kvalitnú komunikáciu s vašimi spoluhráčmi sú slúchadlá Niceboy ORYX X400 vybavené sklápacím mikrofónom s redukciou šumu. Aj v rušnom prostredí váš hlas budú spoluhráči počuť dokonale čisto a zreteľne.

Odolné vyhotovenie z kvalitných materiálov

Ergonomické slúchadlá Niceboy ORYX X400 boli navrhnuté na dlhé herné maratóny. Použitie kvalitných materiálov je zárukou vysokej odolnosti a dlhej životnosti slúchadiel. O dokonalý komfort sa postarajú tvarované náušníky s čalúnením z umelej kože, ktoré perfektne sadnú na uši. Pevná, ale ľahká kovová konštrukcia zaručí, že pri hre nebudete o slúchadlách vôbec vedieť.

Praktické novinky

Niceboy ORYX X400 poskytujú maximálne pohodlie pri vašich herných seansách. Tvarované náušníky pasívne eliminujú okolité ruchy a umožňujú maximálne sústredenie na hru. Na slúchadlách nájdete integrované ovládanie hlasitosti a mikrofón môžete v prípade potreby zasunúť, aby vám neprekážal.

Herné slúchadlá Niceboy ORYX X400 s pevným opleteným káblom

Prekrúcanie, zamotávanie či ohýbanie kábla je už minulosťou. Tieto herné slúchadlá sú vybavené kvalitným opleteným káblom, ktorý vydrží aj veľmi náročné zaobchádzanie. Už sa nemusíte báť poškodenia kábla a s tým spojenou zníženou kvalitou alebo úplnou stratou zvuku.

Obsah balenia

  • Herné slúchadlá Niceboy ORYX X400
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia USB Type-A
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Priestorový zvuk 7.1

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 103 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací

Platforma

Platforma PC
Kód:  NCB001g8
Produktové číslo:  8594182423754
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09