Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Niceboy ORYX K600

4,7 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy ORYX K600

Niceboy uvádza novú sériu herného príslušenstva s označením ORYX, ktoré je na mieru prispôsobené nadšeným hráčom. Herná mechanická klávesnica Niceboy ORYX K600 sa zaraďuje medzi najvyššie modely. Disponuje prepracovaným dizajnom s odolnou kovovou konštrukciou, špičkovými OUTEMU red spínačmi a štýlovým RGB podsvietením. Nechýba ani funkcia anti-ghosting, tlačidlo na uzamknutie klávesu Windows či vlastný softvér na nastavenie podsvietenia a konfiguráciu makier.

Kľúčové vlastnosti hernej klávesnice Niceboy ORYX K600

  • Kvalitná drôtová mechanická klávesnica
  • OUTEMU red spínače
  • Nastaviteľné RGB podsvietenie
  • Odolná kovová konštrukcia
  • Plný anti-ghosting (N-Key rollover)
  • Programovateľné makrá
  • Softvér ORYX (v češtine)
  • Windows lock
  • Multimediálne klávesy
  • Česká lokalizácia klávesov

Klávesnica Niceboy ORYX K600 s kvalitnou mechanikou

Herná klávesnica Niceboy ORYX K600 sa pýši kvalitným spracovaním s odolným kovovým povrchom, vďaka ktorému je ideálna na najnáročnejšie herné maratóny. Klávesnica je osadená špičkovými mechanickými spínačmi OUTEMU red, ktoré sa postarajú o dokonalú presnosť ovládania s výdržou až 50 miliónov zopnutí bez zníženia citlivosti.

Nastaviteľné RGB podsvietenie

Štýlové RGB podsvietenie vytvorí tú pravú atmosféru pre vaše herné seansy. K dispozícii je veľké množstvo prednastavených farebných a herných režimov, či možnosť konfigurácie podsvietenia cez softvér ORYX. Ľahko tak nastavíte osvetlenie iba aktívnych herných klávesov, aby vás ostatné ovládacie prvky nerozptyľovali.

Plný anti-ghosting a Winlock

Funkcia anti-ghosting na všetkých klávesoch spoľahlivo registruje ich súčasné stlačenie na precízne vykonanie všetkých požadovaných pokynov. Vďaka tomu je zaistená vysoká presnosť ovládania na získanie výhody nad vašimi protihráčmi počas hernej akcie. K dispozícii je tiež funkcia na uzamknutie klávesu Windows na zamedzenie jeho aktivácie počas bojovej vravy.

Programovateľné makrá v Niceboy ORYX K600

Hernú klávesnicu Niceboy ORYX K600 ľahko nakonfigurujete cez dodaný softvér ORYX. Získate tak možnosť nastavenia makier pre jednotlivé klávesy, vytváranie profilov či ovládania RGB podsvietenia. Program ponúka prehľadné rozhranie a je plne lokalizovaný do češtiny.


Ergonomická opierka zápästia

Niektoré herné maratóny sa môžu pretiahnuť až na niekoľkohodinové bitky, takže ergonómia klávesnice je pre hráča veľmi dôležitá. Niceboy ORYX K600 disponuje pohodlnou zápästnou opierkou s príjemnou povrchovou úpravou, ktorá eliminuje únavu vášho zápästia a vy sa tak môžete pustiť do boja v plnej sile.

Obsah balenia

  • Klávesnica Niceboy ORYX K600
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Formát klávesnice Štandardná – 100 %
Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna
Kód:  NCB001g3
Produktové číslo:  8594182423730
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18