Obnoviť stránku

Niceboy ION SmartKettle

4,7 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
53,90 €

Niceboy ION SmartKettle

Rýchlovarná kanvica

Niceboy ION SmartKettle

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle si vás získa svojím moderným vyhotovením v bielom antikore. Vďaka svojmu dizajnu sa bude vynímať nielen v klasickej kuchyni, ale aj v modernom interiéri. Má celkom 5 teplotných režimov, dokáže teda vodu zahriať priamo na 5 rôznych teplôt alebo vodu priviesť do varu a potom udržiavať v požadovanej teplote až 6 hodín. Všetko si jednoducho nastavíte v smart aplikácii Niceboy ION.

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle

Inteligentná nerezová rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle

Biela nerezová rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle sa skvele hodí do akejkoľvek kuchyne. Vďaka piatim teplotným programom si môžete zahriať vodu presne na teplotu, akú potrebujete, či už na zaliatie špeciálnej kávy alebo sypaných čajov. Inteligentná nerezová kanvica Niceboy ION SmartKettle vám pomôže s ranným vstávaním bez zbytočného zhonu. Cez mobilnú aplikáciu Niceboy ION môžete kanvicu zapnúť ešte z postele, alebo si môžete v aplikácii nastaviť vopred čas, na ktorý chcete mať pripravenú ohriatu vodu. Skrátka vaše rána nikdy neboli pohodovejšie.

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle
Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle

Nastavte si teplotu, akú potrebujete

Či už ste milovník exotických čajov alebo dobrej kávy, rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle sa perfektne postará o akýkoľvek nápoj alebo kašičku pre deti. V mobilnej aplikácii si jednoducho nastavíte jednu z piatich ponúkaných teplôt medzi 40 až 100 °C. Okrem ohriatia na presnú teplotu môžete tiež nechať vodu prevariť pri 100 stupňoch a nechať postupne vychladnúť napríklad na 50 °C.

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle

Udržanie teploty

Nastavenú teplotu udrží kanvica až 6 hodín. Môžete tak mať pripravenú tú správnu teplotu na moment, kedy si budete chcieť vychutnať kávu.

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle

360° základňa

Otočná základňa kanvice vám umožní kanvicu vložiť na podstavec akokoľvek.

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle

Skrytá vykurovacia špirála

Vykurovacia špirála je ukrytá pod antikorovým dnom, čím sa vám uľahčí údržba kanvice a obmedzí sa vznik vodného kameňa.

Bezpečná rýchlovarná kanvica Niceboy

Rýchlovarná kanvica Niceboy je vybavená dvoma bezpečnostnými poistkami. Prvá poistka kanvicu vypne okamžite po dokončení ohrevu vodu. Druhá poistka bráni kanvici v ohreve vody naprázdno. Nemusíte teda kanvicu po použití vyťahovať zo zásuvky, žiadne nebezpečenstvo nehrozí.

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele

Na dosiahnutie tej najvyššej kvality má rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle vnútorný priestor vypracovaný z nehrdzavejúcej ocele 304. Tá zaistí nielen dlhú životnosť kanvice a jednoduchú údržbu, ale aj odolnosť voči zápachu aj korózii. Vonkajší plášť kanvice je dvojvrstvový, čím je prístroj vždy bezpečný na dotyk.

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle
Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle

Vysoký výkon na rýchle ohriatie aj veľkého množstva vody

Vďaka vysokému výkonu a kapacite až 1,7 litra môžete podávať kávu aj pre početné návštevy naraz. Aj napriek veľkému objemu dokáže výkonné výhrevné teleso ohriať plnú kanvicu v priebehu krátkej doby. Nikto u vás už nebude dlho čakať na kávu.

Zmeniť video

Vložte iba ID videa napr. L7F5B5PRkBk

Zmeniť video
Niceboy ION

Značka Niceboy je stálicou na trhu dostupnej spotrebnej elektroniky už od roku 2016. V roku 2021 uviedla rad inteligentných domácich spotrebičov Niceboy ION, ktorý doplní vašu smart domácnosť. V sortimente Niceboy ION nájdete robotické vysávače, zubné kefky, osvetlenie a ďalšie.

Stiahnite si aplikáciu Niceboy ION

Obsah balenia

  • Inteligentná kanvica Niceboy ION SmartKettle

  • Napájací podstavec

  • Návod na použitie

Technické parametre

  • Model: SmartKettle

  • Namerané napätie: 220 – 240 V~

  • Frekvencia: 50 – 60 Hz

  • Nameraný príkon: 1 850 – 2 200 W

  • Kapacita: 1,7 l

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Automatické zapnutie, Časovač, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Zvuková signalizácia
Príkon 1 850 W
Typ filtra Trvalý

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Biela
Kód:  NICRK291
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  smart-kettle
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14