Obnoviť stránku

Niceboy ION Charles i6 White

4,3 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
243,90 €

Niceboy ION Charles i6 White

Robotický vysávač

Niceboy ION Charles i6 White

                        

Prenechajte starosti o vysávanie a mopovanie podláh robotickému vysávaču Niceboy ION Charles i6 a využite voľný čas na veci, ktoré máte radi. Kombinácia technológie Hurricane PRO a sacieho výkonu 2 500 Pa spoľahlivo odstráni nečistoty zo všetkých podláh. Presná gyroskopická navigácia presne naplánuje trasu pre rýchle a efektívne upratovanie domácnosti. Senzory proti nárazu s technológiou Red SENSE zabránia tomu, aby vysávač Niceboy ION Charles i6 spadol zo schodov alebo narážal do stien a nábytku. V robotickom vysávači je filtračný systém MAX Clean, ktorý sa postará o zachytenie všetkých nečistôt, pričom alergény, prach aj baktérie zachytí s 99,97 % účinnosťou. 

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Robotický vysávač podlahy vysaje aj umyje

Nestrácajte čas vysávaním a umývaním tvrdých podláh. Niceboy ION Charles i6 zvládne obe tieto činnosti v jednom kroku. Aj preto má robotický vysávač veľkú duálnu nádobu. Automatický vysávač Niceboy ION Charles i6 tak zvládne upratať aj veľké plochy bez nutnosti asistencie. Robotický vysávač disponuje technológiou AquaDIRECT, ktorá umožňuje nastaviť dávkovanie vody cez mobilnú aplikáciu. Budete tak mať úplnú kontrolu nad vlhkosťou mopu. Ľahko tak zamedzíte premokreniu podláh. 

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6
Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6 so špeciálnou kefou Animal Brush 

                            

Máte doma zvieracích miláčikov? V tom prípade pre vás bude robotický vysávač Niceboy ION Charles i6 vítaným pomocníkom. Uprostred je totiž umiestnená špeciálne navrhnutá centrálna špirálová kefa Animal Brush. Kefa sa skladá z gumových štetín a lamiel na precízne vyčistenie všetkých tvrdých podláh. Niceboy ION Charles i6 má tiež bočné zmetacie kefky, vďaka ktorým je účinnosť čistenia a zber nečistôt ešte väčšia. Robotický vysávač bez problémov vysaje chuchvalce zvieracích chlpov, stopy aj ďalšie nečistoty. 

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Filter HEPA s 99,97 % účinnosťou

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Vysokokapacitná duálna nádoba

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Výdrž až
120 minút

Robotický vysávač Niceboy má inteligentný navigačný systém NaviGATE

Zverte upratovanie o svoju domácnosť do starostlivosti robotickému vysávaču Niceboy ION Charles i6, ktorý je vybavený inteligentným navigačným systémom NaviGATE. S jeho pomocou robotický vysávač pokryje 100 % vysávanej plochy. Vysávač Niceboy ION Charles i6 efektívne naplánuje trasu tak, aby sa znížila doba potrebná na upratovanie. Nábytok, schody ani káble nie sú pre vysávač problém a v prípade potreby sa dokáže automaticky navrátiť do nabíjacej stanice. Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6 sa dostane aj pod nábytok vďaka 7,8 cm nízkemu profilu. Robotický vysávač zároveň prekoná vysoké prekážky, až 1,5 cm. 

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6
Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Ovládanie hlasom so službou Google Assistant

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Séria príslušenstva v balení

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Prekážky až 1,5 cm

Inteligentné senzory s technológiou Red SENSE

O robotický vysávač Niceboy ION Charles i6 sa báť nemusíte. Inteligentné senzory s technológiou Red SENSE monitorujú okolie vysávača a navigujú ho tak, aby sa vyhol všetkým prekážkam a nespadol zo schodov. Antikolízne senzory sa postarajú o ničím nerušené a tiché upratovanie s maximálnou efektivitou. 

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Všetko ovládate jednou mobilnou aplikáciou Niceboy ION

Stiahnite si do smartfónu mobilnú aplikáciu Niceboy ION a doprajte si výhody pohodlného ovládania priamo zo smartfónu. Naplánovať upratovanie tak môžete odkiaľkoľvek a rovnako tak ľahko si vyberiete z rôznych čistiacich režimov a navyše sledovať priebeh čistenia v reálnom čase. Cez aplikáciu je možné taktiež aktualizovať firmvér, vďaka čomu bude robotický vysávač Niceboy ION Charles i6 vždy aktualizovaný. Aplikácia Niceboy ION navyše združuje všetky spotrebiče ION. 

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6
Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Vysoký sací výkon s pokročilou technológiou Hurricane PRO

                            

Spojenie vysokovýkonného motora a technológie Hurricane PRO ponúka sací výkon 2 500 Pa, vďaka čomu robotický vysávač Niceboy ION Charles i6 efektívne odstráni z podláh všetky nečistoty. Robotický vysávač si poradí s prachom, vlasmi, menšími aj väčšími nečistotami. Technológiou Hurricane PRO, ktorá vytvára silný vzduchový prúd, nedochádza k víreniu drobných nečistôt a prachu, ktoré by sa potom opäť usadzovali na zemi. Tie totiž ihneď putujú do nádoby na nečistoty. 

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Nízka hlučnosť - 65 dB

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Neuveriteľne jednoduchá údržba

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Nízky profil - 7,6 cm

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6 sa dobíja automaticky

Robotický vysávač disponuje vysokokapacitnou batériou, vďaka ktorej zvládne až 120 minút upratovania na jedno nabitie. Stav batérie vysávača Niceboy ION Charles i6 navyše nemusíte strážiť. Akonáhle je zistená nízka kapacita batérie, vysávač Niceboy upratovanie preruší a vydá sa do dokovacej stanice energiu dobiť. Po úplnom nabití sa Niceboy ION Charles i6 vráti tam, kde s upratovaním prestal. Po dokončení upratovania sa automaticky vráti do nabíjacej stanice.

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6
Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Účinný filtračný systém MAX Clean

                            

Robotický vysávač Niceboy ION i6 vysáva nielen nečistoty, ale filtračným systémom MAX Clean čistí aj samotný vzduch. Unikátny filtračný systém sa skladá z predfiltra, ktorý zachytí väčšie nečistoty a chlpy, a nádoby na prach zabraňujúce uniknutiu prachu opäť von. O zlepšenie kvality samotného vzduchu sa stará filter HEPA H13 s najvyšším stupňom ochrany. Vďaka nemu zachytí filtračný systém MAX Clean aj mikroskopické častice vrátane alergénov, prachu aj baktérií s 99,97 % účinnosťou. 

Robotický vysávač má špeciálne upratovacie režimy

Vyberte si zo špeciálnych automatických programov, vďaka ktorým vyhovie robotický vysávač Niceboy ION Charles i6 vašim požiadavkám na upratovanie. Automatický režim zahŕňa univerzálne programy na komplexné upratovanie domácnosti. Na dôkladné vyčistenie jedného miesta slúži čistenie s pevným bodom. Automatický vysávač Niceboy ION Charles i6 si poradí s nečistotami pri okrajoch stien a nábytku vďaka špecializovanému programu na detailné upratovanie. 

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i6

Zmeniť video

Vložte iba ID videa napr. L7F5B5PRkBk

Zmeniť video
Niceboy ION

Značka Niceboy je stálicou na trhu dostupnej spotrebnej elektroniky už od roku 2016. V roku 2021 uviedla rad inteligentných domácich spotrebičov Niceboy ION, ktorá dopĺňa inteligentnú domácnosť. V sortimente Niceboy ION nájdete robotické vysávače, zubné kefky, osvetlenie a ďalšie produkty. 

                

Stiahnite si aplikáciu Niceboy ION

Aplikácia Niceboy ION
Stiahnuť v App Store
Stiahnuť na Googe Play

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie, Utieranie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Gyroskopická

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Mobilná aplikácia
Materiál trubice Plast
Kompatibilita Google Assistant
Vlastnosti Indikátor nabíjania

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Napájanie

Typ napájania Mechanický
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 120 min
Kapacita batérie 2 600 mAh
Napätie batérie 240 V

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický, 2 v 1, Na piliny

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Na podlahu/koberce
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Filter

Filtre

Typ filtra HEPA H13 filter

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB

Zberná nádoba

Objem 0,65 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 31 cm
Výška 7,5 cm
Hĺbka 31 cm
Hmotnosť 2,5 kg

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  NICrbv89
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  charles-i6-white
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14