Obnoviť stránku

Niceboy HIVE sport

4,4 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy HIVE sport

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Niceboy HIVE sport

  • Vankúšiky rôznych veľkostí
  • Vstavaný mikrofón
  • Prvotriedna kvalita zvuku bezdrôtových slúchadiel Niceboy HIVE sport
  • Vodoodolné slúchadlá
  • Ergonomické ušné úchytky
  • Ovládanie priamo na slúchadlách

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE sport ideálne na šport i každodenné používanie

Skvele spracované štupľové bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE sport oplývajú oproti predchádzajúcemu radu mnohými novinkami, ktoré tak prispejú k ešte kvalitnejšiemu počúvaniu počas všetkých aktivít. Prehrávanie prebieha pomocou nového Bluetooth 4.1, ktorý je stabilnejší ako jeho predchodca a šetrnejší k spotrebe energie. Batéria slúchadiel sa dočkala zlepšenia a teraz je jej výdrž takmer bezkonkurenčná. Slúchadlá HIVE oplývajú mnohými ďalšími technológiami, ktoré z nich urobia vášho partnera na každodenné aktivity.

Prvotriedne vyhotovenie

Na čo najlepšie možné počúvanie hudby pri športe disponujú slúchadlá HIVE prvotriednym CSR čipsetom, ktorý spolu s Bluetooth 4.1 zaistí skvelé spojenie až do vzdialenosti 10 metrov. Nezáleží na tom, kde športujete, pretože slúchadlá sú vybavené technológiou potlačenia šumu CVC 6.0 a APT-X. Už vás nič nebude rušiť a vy tak zo seba budete môcť vydať maximum.

Skvelá ergonómia

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE sport boli navrhnuté tak, aby ste sa mohli pustiť do najrôznejších aktivít a mali pri tom istotu, že vám budú skvele sedieť a nevypadnú. Slúchadlá disponujú kvalitnými a príjemnými materiálmi, ktoré podstatne zlepšujú celkový komfort a tým pádom aj príjemnejšie počúvanie hudby. Ergonomické ušné úchytky pomôžu s oveľa lepším zasadením do uší.

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE sport s vynikajúcou výdržou

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE sport sú vybavené vynikajúcou batériou, s ktorej pomocou môžete počúvať hudbu až 10 hodín. K takto vysokej výdrži zároveň prispieva moderný Bluetooth 4.1, ktorý má výrazne nižšie nároky na spotrebu batérie. Tieto slúchadlá sa stanú vaším častým spoločníkom pri akejkoľvek aktivite. Môžete si byť istí, že s vami vydržia až do konca.

Obsah balenia slúchadiel s mikrofónom Niceboy HIVE sport

  • Bluetooth (bezdrôtové) slúchadlá Niceboy HIVE sport
  • Viacjazyčný návod na obsluhu
  • Nabíjací micro USB kábel
  • Vankúšiky do uší (3 páry)
  • Ergonomické ušné úchytky

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  NCB050d
Produktové číslo:  8594182422870
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07