Obnoviť stránku

Niceboy HIVE E3 čierne

4,0 77 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy HIVE E3 čierne

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Bezdrôtové slúchadlá

Niceboy HIVE E3

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE 2 Joy Sakura sú bestsellerom medzi bezdrôtovými slúchadlami. Ponúkajú pokročilejšiu výbavu a vylepšený zvuk, stabilitu a hlavne výdrž. Na jedno nabitie môžete počúvať až 30 hodín. Nabíjanie potom potrvá iba 2 hodiny. Medzi vylepšenia funkcie slúchadiel bezdrôtových Niceboy HIVE 2Joy Sakura patrí aj možnosť komunikácie s hlasovými asistentmi.

Dlhá výdrž až 10 hodín

O napájanie slúchadiel sa stará vstavaná batéria s veľkou kapacitou, ktorá zaistí výdrž až 10 hodín počúvania. Technológia Bluetooth 5.0 disponuje nižšími nárokmi na spotrebu energie, čím pozitívne predlžuje celkovú výdrž batérie a vy tak môžete počúvať hudbu oveľa dlhšie bez zbytočného obmedzovania.

Dokonalý komfort pre každého

Vďaka nízkej hmotnosti slúchadiel iba 15 gramov a vymeniteľným ergonomickým vankúšikom, ktoré dokonale padnú do každého ucha, je zaistený vynikajúci komfort pre dlhotrvajúce počúvanie.


Vyvážený zvuk a stabilné pripojenie cez Bluetooth 5.0

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE E3 sú vybavené kvalitným chipsetom a modernými technológiami, vďaka čomu poskytujú krištáľovo čistý a dokonale vyvážený zvuk. Moderné bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0 navyše zaistí stabilné pripojenie až na vzdialenosť 10 metrov, kvalitný prenos zvuku a úspornú prevádzku pre dlhšiu výdrž batérie.

Do každého počasia

Bezkáblové športové slúchadlá Niceboy HIVE E3 sú navrhnuté do každého počasia. Vďaka stupňu krytia IPX5 bez problémov odolajú extrémnemu dažďu a stekajúcemu potu. Môžete ich tak vziať so sebou kamkoľvek a užívať si vaše obľúbené skladby, kedykoľvek práve máte chuť.

Praktické funkcie na každodenné použitie

Slúchadlá bez kábla Niceboy HIVE E3 sú vybavené radom praktických vymožeností, vďaka ktorým sú ideálne na každodenné použitie. Praktické magnetické koncovky zaistia ich bezpečné upevnenie okolo krku. Funkcia multipoint umožní slúchadlá bezdrôtové spárovať až s dvomi zariadeniami, takže môžete jedny slúchadlá používať pre 2 mobilné telefóny. Vo výbave nechýba ani integrovaný mikrofón na pohodlné vybavovanie hands-free hovorov.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ovládanie na kábli

Priamo na prepojovacom kábli sa nachádza ovládač pre pohodlné nastavenie hlasitosti, prechádzanie medzi skladbami a nechýba ani mikrofón a tlačidlo pre príjem hands-free hovorov. Na boku ovládača sa nachádza microUSB konektor na pripojenie nabíjačky.

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Stupeň krytia IPX5
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Na kábli
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Batéria

Nabíjanie akumulátora microUSB

Hmotnosť

Hmotnosť 15 g
Kód:  NCB051e
Produktové číslo:  8594182423983
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19