Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Niceboy HIVE E2 čierne

4,5 141 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 19,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 17,90 €/ks

Niceboy HIVE E2 čierne



Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom Niceboy HIVE E2 (čierne)

  • Bluetooth (bezdrôtové) slúchadlá Niceboy
  • Jednoduchá párovateľnosť
  • Skvelý zvuk
  • Kvalitné spracovanie
  • Magnetické koncovky slúchadiel
  • Až 8 hodín hudby
  • Ovládanie priamo na slúchadlách
  • Hands-free telefónne hovory


Niceboy HIVE E2 hrajú skvele a vyzerajú úžasne!

Štýlové Bluetooth slúchadlá Niceboy HIVE E2 sa vyznačujú skvelým zvukom, pohodlným nosením a elegantným dizajnom. Aby si každý vybral tie svoje, prichádzajú Niceboy HIVE E2 v štyroch farebných vyhotoveniach.


Kvalitný zvuk slúchadiel Niceboy HIVE E2

Použitie kvalitného čipsetu a ďalších moderných technológií u slúchadiel Niceboy HIVE E2 je zárukou kryštalicky čistého a zároveň hutného zvuku. Kvalitu počúvania podporuje aj použitie moderného prenosu cez Bluetooth 4.2, ktorý zaisťuje stabilné spojenie do vzdialenosti až 10 metrov.


Moderné technológie

Slúchadlá do uší Niceboy HIVE E2 majú v sebe zabudovaný mikrofón na hands-free vybavovanie telefónnych hovorov. Slúchadlá ponúkajú možnosť multipoint spárovania s dvoma zariadeniami, takže môžete napríklad využívať telefónne funkcie u jedného zariadenia a s druhým zariadením počúvať hudbu.



Slúchadlá Niceboy pre vaše potešenie z hudby

Bluetooth slúchadlá Niceboy HIVE E2 sú určené na celodenné nosenie. Preto boli vyrobené z ľahkých a príjemných materiálov. Pohodlie ešte zvyšujú pribalené nadstavce a vankúšiky, takže si slúchadlá prispôsobíte priamo sebe na mieru. Dĺžku kábla si ľahko upravujete praktickým rýchloupínačom. Niceboy HIVE E2 sú navyše vybavené magnetickými koncovkami slúchadiel, ktorými slúchadlá k sebe ľahko zopnete a nosíte bezpečne na krku aj v okamihu, keď práve nepočúvate hudbu. So slúchadlamiNiceboy HIVE E2 už navyše nebudete musieť neustále vyťahovať telefón. S ovládaním priamo na slúchadlách prechádzate medzi skladbami, meníte hlasitosť alebo vybavujete telefónne hovory, a telefón jednoducho nechávate vo vrecku.


Dlhá výdrž batérie

Slúchadlá sú naším spoločníkom po celý deň, a preto od nich vyžadujeme predovšetkým dostatočnú výdrž. Preto sme Niceboy HIVE E2 osadili batériou s veľkou výdržou, s ktorou vám vydržia  až 8 hodín prehrávania. Vyššiu výdrž podporuje aj moderné Bluetooth rozhranie vo verzii 4.2, ktoré sa oproti predchádzajúcim verziám vyznačuje oveľa nižšími nárokmi na spotrebu batérie. Dobíjanie slúchadiel potom prebieha prostredníctvom USB kábla, ktorý je súčasťou balenia.


Obsah balenia

  • Bluetooth (bezdrôtové) slúchadlá Niceboy HIVE E2
  • Viacjazyčný návod na obsluhu
  • Nabíjací microUSB kábel
  • Vankúšiky do uší (2 páry)
  • Nadstavce na slúchadlá (2 páry)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné náušníky, Vymeniteľné štuple

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 92 dB/mW
Impedancia 16 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Hmotnosť

Hmotnosť 15 g
Kód:  NCB051a
Produktové číslo:  8594182423129
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03