Obnoviť stránku

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

4,3 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Niceboy

Bezdrôtové slúchadlá

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE 2 Joy Sakura sú bestsellerom medzi bezdrôtovými slúchadlami. Ponúkajú pokročilejšiu výbavu a vylepšený zvuk, stabilitu a hlavne výdrž. Na jedno nabitie môžete počúvať až 30 hodín. Nabíjanie potom potrvá iba 2 hodiny. Medzi vylepšenia funkcie slúchadiel Niceboy HIVE 2 Joy Sakura patrí aj možnosť komunikácie s hlasovými asistentmi.

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Vstúpte do sveta naozaj kvalitného zvuku

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom Niceboy HIVE 2 Joy Sakura sú vybavené kvalitnou technológiou s MaxxBass, ktorá zaistí perfektný zvuk, kedy budete počuť každý tón čisto a jasne. Budete mať zrazu pocit, ako by ste boli priamo v nahrávacom štúdiu.

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Počúvanie hudby bez akýchkoľvek výpadkov

Počúvajte svoju obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek so slúchadlami Niceboy HIVE 2 Joy Sakura. Slúchadlá prepojíte pomocou Bluetooth 5.0. technológia, ktorá vám zaistí stabilný a kvalitný prenos vzduchu do vzdialenosť až 10 metrov.

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Vydržia až dlhých 30 hodín

Medzi hlavné prednosti slúchadiel bez kábla Niceboy HIVE 2 Joy Sakura patrí nepochybne dlhá výdrž. Na jedno nabitie môžete počúvať hudbu až 30 hodín, vďaka čomu nemusíte neustále myslieť na dobíjanie slúchadiel. Nabíjanie navyše zaberie iba 2 hodiny, takže za chvíľu môžete v počúvaní hudby či podcastov pokračovať.

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura
Niceboy

Nejde len o obyčajné bezkáblové slúchadlá

Všetko ovládanie máte priamo na slúchadlách Niceboy HIVE 2 Joy Sakura. Vďaka tomu máte všetko ihneď k dispozícii. Na slúchadlách nájdete kompletné ovládanie, hands-free aj spoločný port pre nabíjanie a audio vstup. Slúchadlá cez hlavu môžete využívať nielen bezdrôtovo, ale aj s káblom. V prípade, že sa vám bezkáblové slúchadlá vybijú, môžete ich zapojiť do nabíjačky a pokračovať v počúvaní. A ako bonus, slúchadlá Niceboy HIVE 2 Joy Sakura majú k dispozícii aj podporu hlasových asistentov.

Niceboy

Skutočne perfektné priľnutie k uchu

Pohodlie počas počúvania vašej obľúbenej hudby je úplný základ. Slúchadlá na uši Niceboy HIVE 2 Joy Sakura majú perfektne riešenú konštrukciu, vďaka ktorej sú veľmi ľahké a skvele priľnú k uchu bez toho, aby vás akokoľvek tlačili. Príjemným benefitom je tiež skladovanie, za pár sekúnd slúchadlá zložíte a vložíte do tašky či kabelky.

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Ružová

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prijímanie hovorov
Ďalšie vlastnosti Otočné mušle, Skladacia konštrukcia, Vymeniteľné náušníky

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 103 dB/mW

Batéria

Maximálna výdrž batérie 30 h
Nabíjanie akumulátora microUSB
Kód:  NCB050b3
Produktové číslo:  hive-2-joy-sakura
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14