Obnoviť stránku

Niceboy BOOGIE steel

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy BOOGIE steel



Kľúčové vlastnosti reproduktora Niceboy BOOGIE steel

  • Silný a kvalitný zvuk (50 W)
  • Pripojenie cez Bluetooth, USB aj audio kábel AUX
  • Retro dizajn hudobnej aparatúry
  • Štýlový ovládací panel s potenciometrami
  • Nastaviteľné hodnoty basov a výšok
  • Úsporný režim
  • Vyrábaný v dvoch ikonických variantoch CLASSIC & STEEL

Rockové korene v novom šate

Reproduktor Niceboy BOOGIE sa hodí do akejkoľvek domácnosti. Zaiste vás ohromí svojím neuveriteľným výkonom 50 W a perfektným silným zvukom v poctivej kvalite. Reproduktor bol navrhnutý a vyrábaný tak, aby pripomínal ikonickú rockovú hudobnú aparatúru. Takto sa jednoznačne stane ideálnym adeptom pre skvelý doplnok interiéru, ktorý mu pridá na osobitosti. Hoci môže reproduktor pôsobiť „retro“, tak sa majte na pozore, lebo BOOGIE steel je plný nových technológií.


S Bluetooth reproduktorom Niceboy BOOGIE steel vás zvuk pohltí

Hudba, ktorú budete prehrávať na reproduktore, dostane úplne nový rozmer. Zvuk vychádzajúci z reproduktora je úplne vynikajúci – čistý, hutný a silný. Ak si nechcete užívať hudbu len sami, tak postačí len otočiť voličom doprava a poriadne pridať na hlasitosti. Môžete si byť istí, že vás budú počuť aj vaši susedia. Super vychytávkou sú aj otočné gombíky, pomocou ktorých si môžete nastaviť úroveň výšok a basov sebe na mieru.


Praktický reproduktor Niceboy BOOGIE steel

Na hornom ovládacom paneli nájdete všetko potrebné. Pekne po ruke tak budete mať páčku na zapínanie, otočné voliče na ovládanie hlasitosti a ekvalizéry alebo tlačidlá pre bezdrôtové spárovanie, posúvanie skladieb a štart/stop. Na paneli tiež nájdete USB port a audio výstup. Reproduktor ponúka aj funkciu automatického vypnutia, po ktorého zapnutí sa po 9 minútach neaktivity reproduktor sám vypne.



Kvalita vo všetkých smeroch

Reproduktor je potiahnutý pevnou a odolnou kožou. Takéto pokrytie je okrem štýlového vzhľadu veľmi praktické, a to prevažne vďaka ľahkej umývateľnosti. Reproduktor pevne stojí na štyroch nožičkách, ktoré sú samozrejme protišmykové. Dominantou reproduktora sú dve sady reprákov s priemerom 45 mm a 15 mm s celkovou silou 50 W.

Štýlový retro dizajn reproduktora Niceboy BOOGIE steel

Na trh dorazia hneď dva štýlové varianty reproduktorov BOOGIE. Variant STEEL sa pýši prednou stenou z obrábaného hliníka, v ktorej sú odhalené reproduktory. Zvyšok tela je potiahnutý čiernou kožou a na ovládacom paneli nájdete matný kov, slúžiaci na oživenie každého interiéru. Variant CLASSIC nájdete tu .

Obsah balenia

  • Reproduktor BOOGIE steel
  • Nabíjací USB kábel
  • Audio kábel
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor
Kód:  NCB045b
Produktové číslo:  8594182423471
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08