Obnoviť stránku

Netatmo Thermostat

4,6 187 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
196,90 €

Netatmo Thermostat

Netatmo Thermostat

Inovatívny termostat

Netatmo Smart Thermostat ovláda na diaľku vykurovanie domácnosti a optimalizuje spotrebu energie. Inteligentný dizajn bol vytvorený na použitie s inteligentnými telefónmi a smart zariadeniami. Kdekoľvek a kedykoľvek tak môžete kontrolovať a upravovať vykurovanie domácnosti z vášho smartfónu, tabletu, alebo notebooku (iOS, Android, Windows Phone).


Adaptívny termostat 

Termostat sa prispôsobuje vášmu životu pozorovaním vašich návykov. Sám sa reguluje, aby vytvoril príjemnú teplotu na vaše aktivity a optimalizoval spotrebu energie. Netatmo Smart Thermostat vyhodnotí zvyky členov domácnosti, sleduje ich spánkové návyky a obdobie ich neprítomnosti doma.

Netatmo Thermostat


Netatmo Thermostat

Webová aplikácia

Pre tých, ktorí nemajú smartfóny, je možné nastaviť termostat aj manuálne. Netatmo Smart Thermostat je možné regulovať aj z notebooku vďaka prehľadnej webovej aplikácii „Thermostat by Netatmo“. Tá umožňuje nastaviť teplotu na diaľku, aj keď ste na opačnom konci sveta.


Jednoduché rozhranie

Rozhranie termostatu je jednoduché, intuitívne a efektívne. Termostat je určený pre každého, kto chce znížiť účty za energiu a urobiť niečo dobré pre životné prostredie. Lepšie riadenie vykurovania pomôže ušetriť až 25 % z účtov za energiu.

Netatmo Thermostat


Netatmo Thermostat

Nádherný dizajn

Netatmo Smart Thermostat bol navrhnutý Philippom Starckom, ktorý mu dodal estetický a elegantný dizajn. S piatimi vymeniteľnými farebnými fóliami na zadnú stranu termostatu sa dá zmeniť dojem v priebehu okamihu. Na E-INK displeji s jeho vynikajúcou kvalitou a minimálnou spotrebou energie sú jasne vidieť všetky potrebné informácie.;

Pokyny na inštaláciu:
Neoprávnená manipulácia môže privodiť úraz elektrickým prúdom aj s následkom smrti. Je nutné, aby inštaláciu vykonal elektrikár, či osoba s platnou licenciou pre daný úkon.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Inteligentné, Programovateľné, Bezdrôtové

Vlastnosti

Umiestnenie Na kotol
Displej E-ink

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Plánovanie

Vstupné napätie

Vstupné napätie 230 V

Ukazovateľ

Ukazovateľ Digitálny

Konektivita

Podporované OS Windows
Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie, Ovládanie domácnosti
Kód:  NET002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NTH01-EN-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09