Obnoviť stránku

Nedis

Nedis

Nedis – inteligentné a inovatívne riešenie pre každého

Holandská firma Nedis sa už vyše 35 rokov sústredí na inováciu spotrebnej elektroniky pre domácnosti, kancelárie i školy. Ich cieľom je vytvárať používateľsky prívetivé technológie a zariadenia, ktoré zjednodušia každodenný život. Preto Nedis starostlivo sleduje najčerstvejšie trendy a zakladá na nich nový, rozmanitý sortiment. Ide o inteligentné a spoľahlivé riešenia, ktoré vyzerajú moderne, ľahko sa ovládajú a prekvapia ich výhodnou, spravodlivou cenou.

Nedis SmartLife

Zjednodušte si život s prístrojmi Nedis SmartLife

Značka Nedis sa zameriava na vývoj smart technológií a výrobkov s cieľom uľahčiť ich používanie. Inteligentným žiarovkám a LED osvetleniu navolíte jas, farebnú teplotu či automatizované scény, kúrenie a klimatizácie sa potom postarajú o nastavenie príjemnej izbovej teploty. Všetky smart zariadenia Nedis navyše pripojíte k WiFi a môžete z pohodlia gauča ovládať pomocou aplikácie Nedis SmartLife, ktorá je dostupná pre iOS aj Android a podporuje virtuálnych asistentov Amazon Alexa alebo Google Assistant.

Nedis alebo aj práca v kancelárii môže byť komfortná

Značka Nedis sa dlhodobo usiluje o zvýšenie pohodlia počas času stráveného v kancelárii, na základe čoho vyvinula sériu ergonomického príslušenstva na prácu s PC. Počítačové myši Nedis majú špeciálny vertikálny tvar, ktorý rukám zaistí prirodzený úchop a uľaví od bolesti. Maximálnemu pohodliu počas posedu pre zmenu pomôžu gélové podložky pod zápästie, na stoličku alebo pod nohy, ktoré rovnako ako flexibilné stojany na monitory znížia námahu krčnej chrbtice.

Nedis kancelária
Nedis domácnosť

Moderné vybavenie Nedis pre každú domácnosť

Okrem kancelárie sa firma Nedis snaží spríjemniť aj pobyt v domácnosti. Vyhrievané deky a vankúše si obľúbite nielen vy, ale aj vaše deti, ktoré krásne zahrejú, uvoľnia a zrelaxujú. Domáce upratovanie bude jednoduchšie vďaka kompaktným a robustným vysávačom Nedis, dostupných v tyčovom, bezvreckovom aj vreckovom variante. Začínajúci a pokročilí kuchári si určite obľúbia široký sortiment profesionálneho kuchynského vybavenia. S novým trendy radom zábavného varenia si navyše môžete jednoducho pripraviť domáci popcorn, cukrovú vatu alebo zmrzlinu.

Spresniť parametre
375 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06