Obnoviť stránku

NEDIS inteligentný ventilátor WIFIFN10CWT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NEDIS inteligentný ventilátor WIFIFN10CWT

Nielen v priebehu horúcich letných dní, kedy sa namáhavo snažíte vyvetrať obytné miestnosti aj kanceláriu, zaistí čerstvý vzduch stojanový ventilátor NEDIS WIFIFN10CWT. Ventilátor je opatrený vysokým výkonom 45 W, ktorý razom poskytne pokožke krásne osvieženie. Aby sa vzduch rozprúdil po celej miestnosti, možno si na ventilátore aktivovať funkciu oscilácie. Silu výkonu ventilátora si ľahko zregulujete pomocou 3 úrovní výkonu. Lopatky majú veľkosť v priemere 40 cm. Ventilátor stojanový NEDIS WIFIFN10CWT vás okrem iného poteší tiež veľmi tichým chodom, ktorý nepresiahne 35 dB. Využiť ho tak môžete aj v nočných hodinách a dopriať si tak príjemné prostredie pre váš spánok.

Kľúčové vlastnosti ventilátora NEDIS WIFIFN10CWT

  • Časovač vhodný na použitie pred spaním
  • Stojanový ventilátor NEDIS WIFIFN10CWT zabezpečuje príjemné prostredie
  • Ventilátor ponúkne 3 nastavenia volieb rýchlosti
  • Nízka hlasitosť sa hodí najmä vo večerných hodinách
  • Inteligentný ventilátor NEDIS WIFIFN10CWT s možnosťou ovládania cez telefón
  • Prepojenie cez aplikáciu SmartLife
  • Možnosť ovládania pomocou hlasového asistenta Google Home a Amazon Alexa
  • Ručné jednoduché ovládanie
  • Nočný režim automaticky znižuje rýchlosť až do úplného vypnutia

Inteligentný stojanový ventilátor NEDIS WIFIFN10CWT s možnosťou ovládania cez telefón

Stojanový ventilátor NEDIS WIFIFN10CWT patrí medzi inteligentné prístroje, takže ho môžete ovládať pomocou svojho smartfónu. Stačí si jednoducho stiahnuť aplikáciu SmartLife a využiť hneď niekoľko funkcií, ktoré aplikácia ponúka. Veľmi pohodlne môžete z vášho telefónu nastaviť rýchlosť, otáčanie, naplánovať časovač či harmonogram spustenia a vypnutia. Ventilátor stojanový je potrebné pripojiť k Wi-Fi routeru. Ventilátor NEDIS WIFIFN10CWT je možné tiež ovládať pomocou hlasového ovládania Google Home a Amazon Alexa.

Ventilátor stojanový NEDIS WIFIFN10CWT má ručné ovládanie s mnohými funkciami

Ventilátor stojanový NEDIS WIFIFN10CWT možno ovládať aj pomocou tlačidiel umiestnených priamo na zariadení. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Výšku a sklon môžete nastaviť ručne, aby ste zaistili optimálnu distribúciu vzduchu. Stojanový ventilátor NEDIS WIFIFN10CWT má aj špeciálny režim spánku, ktorý postupne znižuje rýchlosť každú hodinu, až kým sa úplne nevypne. Táto funkcia je ideálna na dokonalý spánok. Ventilátor navyše nie je hlučný, takže si môžete vychutnať nerušený a kvalitný spánok.

Stojanový ventilátor NEDIS WIFIFN10CWT s praktickým časovačom

Stojanový ventilátor NEDIS WIFIFN10CWT vyniká aj praktickým časovačom, ktorý sa výborne hodí na komfortné využitie v čase, keď sa chystáte ísť spať. Nastaviť si môžete až 3 rýchlosti prúdenia vzduchu. Ventilátor je možné použiť samostatne alebo v kombinácii s ostatnými zariadeniami Nedis SmartLife.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť 35 dB
Príkon 45 W
Počet rýchlostí 3
Priemer lopatiek 40 cm
Funkcie Oscilácia, Časovač
Vlastnosti Nastaviteľný uhol sklonu, Nastaviteľná výška
Minimálna výška 130 cm

Typ

Typ Stojanový
Kód:  NEDIS2178
Produktové číslo:  WIFIFN10CWT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19