Obnoviť stránku

NAVITEL

NAVITEL autopríslušenstvo

NAVITEL – prvotriedne autopríslušenstvo

Česká firma NAVITEL patrí medzi svetovo úspešných výrobcov príslušenstva do áut a doplnkov na cestovanie. Obľúbené kamery do auta a navigácia NAVITEL dopĺňajú tablety, vysávače, držiaky na mobilné telefóny, nabíjacie stanice a veľa ďalšieho. Všetky produkty sú kompletne v češtine, rovnako ako technická podpora. Sídlo spoločnosti je na Prahe 4. Dôkazom zaručenia výbornej kvality a spoľahlivosti produktov NAVITEL sú dlhodobo spokojní zákazníci z celého sveta a množstvo udelených ocenení.

NAVITEL navigácia do auta

NAVITEL navigácia do auta ako pomocník na cestách

NAVITEL navigácia do auta prináša presné a aktuálne 3D mapy celej Európy, spoľahlivý navigačný systém Navitel Navigator či rozsiahlu databázu bodov záujmov aj upozornenia na trase. Ich doménou sú farebné dotykové displeje s veľkosťou od 5 do 7 palcov a skvelou čitateľnosťou v každých podmienkach. Poteší podpora pamäťových kariet alebo bohatá doplnková výbava, do ktorej patrí stylus, držiak navigácie NAVITEL či napájací adaptér do auta.

Kamery do auta NAVITEL – vždy kvalitný záznam

Kamery do auta NAVITEL umožňujú nahrávať záznam až v 4K kvalite pri 30 fps (snímky za sekundu). Vďaka vysokému rozlíšeniu, kvalitnej optike a širokému uhlu záberu vám neunikne žiadny detail. Vo výbave kamier nechýba G-senzor, ktorý spúšťa núdzový záznam pri kolízii alebo pohybový senzor, ktorý umožňuje aktiváciu záznamu aj pri zaparkovanom vozidle. Samozrejmosťou je podpora SD kariet. Duálna autokamera NAVITEL potom zvládne nahrávať aj situáciu za vozidlom.

Autokamera NAVITEL
Spresniť parametre
40 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08