Obnoviť stránku

NAVITEL R9 Dual GPS (Radary 47 krajín)

1,1 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL R9 Dual GPS (Radary 47 krajín)

So záznamovou kamerou do auta NAVITEL R9 Dual GPS už vás žiadny incident na cestách nezaskočí. Vďaka štvorvrstvovej šošovke a širokému zornému uhlu 170° zvládne autokamera R9 Dual GPS nahrávať a zhotovovať veľmi detailné snímky. Kamera do auta disponuje tiež Night Vision senzorom SONY IMX307 a rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080).S integrovaným GPS rozhraním budete mať vždy perfektný prehľad o situácii na ceste, rýchlostných radaroch a kamerách, a to až v 47 krajinách. Dôležitou prednosťou autokamery do auta NAVITEL R9 Dual GPS je zadná kamera, ktorá vám dovolí nakrúcať duálny záznam. Táto zadná kamera dosahuje rozlíšenie 1 280 × 720 a uhol záberu činí až 90°, navyše je chránená stupňom odolnosti IP65. Samozrejmosťou je vstavaný G-senzor, ktorý ochráni vaše záznamy proti prepísaniu v prípade nárazu. Mobilná aplikácia ešte doplní funkcie videokamery NAVITEL R9 Dual GPS.


Kľúčové vlastnosti kamery do auta NAVITEL R9 Dual GPS

  • Autokamera s technológiou duálneho záznamu
  • Perfektný prehľad na 2,7“ LCD displeji s rozlíšením 320 × 240 px
  • Predná kamera do auta disponuje vysokým rozlíšením Full HD (1 920 × 1 080) a záznamom s 30 snímkami za sekundu
  • Vstavaný senzor SONY IMX307 (Night Vision) zabezpečí perfektnú viditeľnosť aj za horších svetelných podmienok
  • Sklenená 4-vrstvová šošovka sa postará o ešte vyššiu kvalitu záznamu spoločne so širokým zorným uhlom 170°
  • Vstavaný GPS informátor vám dá včas vedieť o rýchlostných kamerách aj radaroch a ďalších nebezpečných situáciách na cestách, a to až v 47 krajinách
  • Zadná kamera do auta je vybavená rozlíšením videa 1 280 × 720 a 30 snímkami za sekundu
  • Uhol záberu zadnej kamery dosahuje až 90° a rotovať môže o 130°
  • Zároveň je zadná kamera R9 Dual GPS chránená stupňom IP65 proti vniknutiu vlhkosti alebo prachu
  • Ďalšie funkcie dual kamery do auta NAVITEL R9 Dual GPS ako mikrofón, automatický štart, záznam do slučky alebo parkovací režim
  • Samozrejmosťou pre duálnu kameru do auta R9 Dual je G-senzor vnímajúci otrasy
  • S mobilnou aplikáciou môžete rozšíriť funkcie autokamery o sledovanie živého záznamu na svojom smartfóne alebo rýchly prenos a zdieľanie dát z kamery R9 Dual GPS

NAVITEL R9 Dual GPS – spoľahlivý pomocník na vašich cestách

Autokamera NAVITEL R9 Dual GPS disponuje veľmi moderným rozhraním prednej aj zadnej kamery, vďaka ktorým si uchováte záznamy z vašich ciest vo veľmi vysokej kvalite. Perfektný prehľad zabezpečí TN displej s uhlopriečkou 2,7“ a rozlíšením 320 × 240 px. Táto nová kompaktná predná a zadná kamera do auta vám zaistí dokonalú kontrolou nad situáciou na vozovke pred vami aj za vozidlom.

Autokamera NAVITEL R9 Dual GPS vidí takmer až za roh

So vstavaným senzorom SONY IMX307 (Night Vision), kvalitnou 4-vrstvovou sklenenou šošovkou a zorným uhlom 170° uvidíte ako vedľajšie jazdné pruhy, tak aj okraje cesty. Budete tak mať perfektný prehľad o všetkom dianí na vozovke. Vysoko kvalitný záznam prednej kamery zaisťuje rozlíšenie Full HD (1 920 × 1 080) o 30 snímkach za sekundu. Mikrofón zaistí nahrávanie všetkých zvukov vo vnútri auta – môžete tak kedykoľvek doplniť dianie na ceste o svoj komentár. V prípade zapojenia kamery do elektrickej siete sa duálna kamera v spätnom zrkadle NAVITEL R9 Dual GPS automaticky spustí pri zapnutí motora automobilu.

Dvojitý prehľad nad situáciou na ceste

Vďaka dvom autokamerám na vás čaká rovná dvojitá porcia záznamov. Predná kamera do auta NAVITEL R9 Dual GPS bude sledovať dianie vpredu pred autom a zadná autokamera uvidí každého, kto sa vám bude nepríjemne lepiť na nárazník. Zadná kamera disponuje rozlíšením videa 1 280 × 720 a 30 snímkami za sekundu. Zároveň získate možnosť obstarania statického záberu s 1 Mpx rozlíšením. Uhol záberu zadnej kamery NAVITEL R9 Dual GPS dosahuje až 90° a rotácia až 130°. Videokameru do auta môžete jednoducho pripevniť na zadné sklo pomocou nálepky, alebo na rám poznávacej značky vďaka kovovému držiaku. Zadná kamera univerzálnej palubnej kamery NAVITEL R9 Dual GPS je chránená stupňom ochrany IP65 proti vniknutiu prachu alebo vody.

Vstavaný GPS informátor

Vďaka integrovanej GPS anténe budete mať s palubnou kamerou NAVITEL R9 Dual GPS na ceste vždy prehľad nad tým, kde sa nachádzajú monitorovacie kamery, rýchlostné radary alebo potenciálne nebezpečné miesta. Tiež si môžete vyhľadať zaujímavé služby, ktoré sa počas svojich ciest chystáte navštíviť. Tieto informácie vám kamerový systém do auta R9 Dual GPS poskytne až v 47 krajinách. Navyše je univerzálna čierna skrinka do auta NAVITEL R9 Dual GPS vybavená digitálnym tachometrom, takže budete presne vedieť, koľko kilometrov už máte za sebou a ako rýchlo idete.

Chránené záznamy kamery do auta NAVITEL R9 Dual GPS

Samozrejmosťou pre dual kameru do auta NAVITEL R9 Dual GPS je G-senzor vnímajúci otrasy, parkovací režim a funkcia automatického štartu. Duálna kamera do auta R9 Dual GPS nahráva všetky záznamy do slučky, čím premazáva najstaršie získané záznamy. Pokiaľ ale dôjde k nárazu či inému ostrému manévru, G-senzor taký záznam ochráni pred premazaním, a vy tak budete mať uchovaný dôkazný materiál.

Rozšírené funkcie autokamery NAVITEL R9 Dual GPS s mobilnou aplikáciou

S mobilnou aplikáciou NAVITEL DVR Center, ktorú si môžete stiahnuť na doplnenie funkcií autokamery NAVITEL R9 Dual GPS, si budete môcť prezerať svoje záznamy v reálnom čase. V aplikácii môžete tiež meniť nastavenia kamery a súbory z nej ukladať do svojho mobilného zariadenia, ako je inteligentný telefón alebo tablet, a ďalej ich potom zdieľať napríklad na sociálnych sieťach.


Obsah balenia automobilovej kamery NAVITEL R9 Dual GPS

  • Záznamová kamera do auta NAVITEL R9 Dual GPS
  • Držiak na čelné sklo
  • Adaptér do auta 12/24 V
  • Kábel mini-USB - USB
  • Zadná kamera do auta
  • Video kábel
  • Čistiaci obrúsok z mikrovlákna
  • Požívateľská príručka
  • Záručný list


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi, Rozhranie Micro USB

Obsah balenia

Obsah balenia Používateľská príručka, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Compact Flash (CF)
Podporované video formáty MP4
Max. veľkosť SD karty 64 GB

Hlavný

Uhol záberu 170 °
Uhlopriečka displeja 2,7 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Stereo

Typ a funkcie

Typ Do auta, Do auta – duálny
Funkcie Akumulátorové napájanie, GPS, Nahrávanie v slučke, Detekcia radarov

Batéria

Typ napájania USB
Kapacita batérie 300 mAh
Kód:  PP7890a1
Produktové číslo:  8594181742511
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08