Obnoviť stránku

NAVITEL R600

4,6 81 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL R600


Na ceste sa dennodenne stretávame s bezohľadnými vodičmi, cyklistami aj nepozornými chodcami. Tí vám budú jazdu vždy komplikovať a vy to príliš neovplyvníte. Čo ale môžete urobiť, je celú svoju jazdu preventívne natáčať a dokumentovať. K tomu vám poslúži šikovná 2" záznamová kamera do auta Navitel R600.

Vysokokvalitný záznam

Kamera vďaka reálnemu Full HD rozlíšeniu 1 920 × 1 080 pixelov a výkonnému čipsetu Novatek zhotovuje dokonale ostrý obraz. V prípade potreby z neho bez problémov vyčítate ŠPZ vozidiel. Širokouhlý objektív so 170° uhlom záberu vám zaistí absolútny prehľad o vozidlách pred vami aj v protismere. Záznam je plynulý s frekvenciou snímania 30 fps a o detaily a ostrosť sa stará kompresná technológia H.264.


Záznamová kamera do auta NAVITEL R600 - G-senzor

Inteligentný G-senzor

Kamera je vybavená G-senzorom, ktorý zaznamenáva a chráni záznamy vytvorené pri náhlom zrýchlení, brzdení alebo náraze. Môžete sa spoľahnúť, že vaše zábery z prípadných nehôd zostanú uzamknuté a nebudú premazané, takže neprídete o dôležité dôkazy.


Záznamová kamera do auta NAVITEL R600 - maže staré záznamy

Triedi zábery za vás

Zariadenie dokáže samo automaticky prepisovať najstaršie záznamy tými novými. Tým uvoľní miesto na vašej pamäťovej karte a ušetrí vám prácu s mazaním nepotrebných záberov. Uzamknuté záznamy sa samozrejme neprepíšu. Kamera podporuje microSD karty s kapacitou až do 256 GB, takže sa na kartu zmestí naozaj veľké množstvo záznamov. Tie sa ukladajú vo formáte MOV.

Automatické zapnutie

Funkcia automatický štart zapne kameru a automaticky začne nahrávať hneď pri naštartovaní vášho vozidla. Nemusíte sa tak zakaždým zdržovať zapínaním kamery a pritom budete mať všetky záznamy k dispozícii.

Režim pre nočnú jazdu

Kamera nahráva kvalitné záznamy tiež pri zníženom osvetlení v nočnom režime. Poradí si aj vtedy, ak je jediným osvetlením svetlomet automobilu. Môžete počítať so spoľahlivými záznamami za akýchkoľvek svetelných podmienok.


Záznamová kamera do auta NAVITEL R600 - parkovanie

Stráži zaparkované vozidlo

Kamera v parkovacom režime začne automaticky nahrávať, keď deteguje otras. Tento záznam sa následne uzamkne. Majte svoje vozidlo pod kontrolou aj vtedy, keď v ňom nie ste.


Príručný fotoaparát

Nehodu môžete zdokumentovať aj obrazovým materiálom. Stačí kameru vybrať z držiaka a urobiť potrebné fotografie. Digitálne snímky v rozlíšení 12 Mpx sa ukladajú na microSD kartu vo formáte JPEG.

NAVITEL R600

Záznamová kamera do auta NAVITEL R600

Hneď sa zorientujete

Menu zariadenia aj používateľská príručka sú kompletne dostupné v češtine. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne, takže si poradíte aj vtedy, keď držíte kameru v ruke prvýkrát. Inštaláciu zvládnete tiež bez problémov. Ako prvý pripevnite na čelné sklo samolepiaci držiak kamery, ktorý môžete pohodlne nechávať vo vozidle. Nabíjačka s možnosťou napájania 12/24 V je dostatočne dlhá, teda vhodná do osobných aj nákladných automobilov. Kamera vás nadchne nielen svojimi parametrami, ale aj nadčasovým dizajnom a malými rozmermi. Vďaka nim vám nebude obmedzovať výhľad z vozidla a bude menej nápadná pre potenciálnych zlodejov.


Bohaté príslušenstvo

• Zariadenie NAVITEL DVR R600
• Samolepiaci držiak do auta
• Nabíjačka do auta NAVITEL® 12/24 V (dĺžka kábla 3,2 m)
• USB kábel
• Čistiaci obrúsok z mikrovlákna
• Používateľský manuál
• Záručný list

Záznamová kamera do auta NAVITEL R600 - príslušenstvo

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 2.0

Obsah balenia

Obsah balenia USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak, Čistiaca utierka

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Vnútorná pamäť 0 MB (0 GB)
Podporované formáty JPEG
Podporované video formáty H.264, Mov, MKV
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 69 g
Šírka 5,1 cm
Výška 5,4 cm
Hĺbka 3,2 cm

Hlavný

Uhol záberu 170 °
Typ snímača CMOS
Uhlopriečka displeja 2 "

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920×1080)
Ozvučenie videa Stereo

Typ a funkcie

Typ Do auta
Funkcie Akumulátorové napájanie, Detekcia nárazu, Automatické spustenie, Ochrana súborov

Batéria

Typ napájania Zásuvka autozapaľovača
Kapacita batérie 200 mAh
Kód:  PP720
Produktové číslo:  NAVITEL R600 DVR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17