Obnoviť stránku

NAVITEL MS400 Lifetime

4,0 48 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL MS400 Lifetime

Automobilová GPS navigácia Navitel MS400 vás prevedie po po mnohých krajinách Európy. Je vybavená navigačným softvérom Navitel Navigator, na ktorý získate doživotnú aktualizáciu niekoľkokrát ročne zadarmo. Navigácia má v rukáve hneď niekoľko es, ako je výber z alternatívnych trás, asistent jazdných pruhov, 3D zobrazenie križovatiek alebo obsiahla databáza so všetkými rýchlosťami, radarmi a bodmi záujmu POI. Nestrácajte čas a počas chvíľky si nájdite tú najlepšiu benzínovú pumpu, reštauráciu alebo hotel. Navitel si vás týmito vychytávkami získa a vďaka nim vás už nebudú neznáme končiny odrádzať, ale naopak lákať.

Kľúčové vlastnosti navigácie NAVITEL MS400

  • Cenovo dostupná navigácia so všetkými potrebnými funkciami
  • Bezplatná aktualizácia
  • Jednoduché a prehľadné ovládanie
  • Asistent radenia do jazdných pruhov s náhľadmi križovatiek
  • Upozornenie na povolenú rýchlosť
  • Vrátane stojanu a napájacieho kábla do vozidla

Hneď sa zorientujete

Aplikácia aj hlasové povely sú kompletne dostupné v češtine. Súčasťou balenia je český návod, z ktorého vyčítate, ako s navigáciou pracovať. Ovládanie je ale intuitívne, takže si poradíte aj vtedy, keď držíte navigáciu v ruke prvýkrát. Okrem češtiny si môžete nastaviť akýkoľvek z nasledujúcich jazykov: angličtina, bulharčina, estónčina, francúzština, chorvátčina, taliančina, litovčina, lotyština, maďarčina, nemčina, poľština, rumunčina, ruština, gréčtina, slovenčina, srbčina, španielčina, turečtina, ukrajinčina. Samozrejme nechýba telefonická a e-mailová podpora v českom jazyku.

Vyladená GPS navigácia NAVITEL MS400 pre náročných

Zháňate spoľahlivú navigáciu, s ktorou sa skutočne nestratíte? NAVITEL MS400 vám dá na výber tri alternatívne trasy, prípadne si môžete cestu naplánovať sami cez body trasy. Prehľadný 5" displej s dotykovým ovládaním vás spolu s presnými hlasovými povelmi pripraví na každý blížiaci sa manéver. Pomocou funkcie FM transmiter ich ľahko pripojíte k audiosystému vášho vozidla. Naviac vám asistent jazdných pruhov dobre poradí, do akého pruhu sa zrovna zaradiť. Rozhranie navigácie si prispôsobíte svojim preferenciám - k dispozícii sú 2D aj 3D mapy. Samozrejme nechýba nočný režim, aby nedošlo k oslneniu vodiča.

Aktualizujte GPS navigáciu zadarmo

NAVITEL MS400 disponuje mapovou výbavou Rakúsko, Bielorusko, Švajčiarsko, Lichtenštajnsko, Česká Republika, Nemecko, Estónsko, Litva, Lotyšsko, Poľsko, Slovensko, Ukrajina. Úplne zadarmo môžete mapy niekoľkokrát ročne aktualizovať prostredníctvom programu "Centrum aktualizácií Navitel Navigator". Ten zadarmo stiahnete z oficiálnych webových stránok spoločnosti Navitel. Všetky mapy sú už vopred nainštalované v pamäti zariadenia. Výhodou je veľmi obsiahla databáza bodov záujmu (POI) a databázy Speedcam s informáciami o radaroch, dopravných kamerách a spomaľovacích pruhoch.

Mapové pokrytie

Rakúsko, Bielorusko, Švajčiarsko, Lichtenštajnsko, Česká Republika, Nemecko, Estónsko, Litva, Lotyšsko, Poľsko, Slovensko, Ukrajina

Obsah balenia GPS navigácia NAVITEL MS400

  • Navigačné zariadenie
  • Držiak do auta (na čelné sklo)
  • Napájací adaptér do vozidla 12 V - 24 V
  • Mini-USB kábel
  • Stylus
  • Užívateľská príručka
  • Záručný list

Doplňujúce informácie NAVITEL MS400:

  • Operačný systém: Windows CE 6.0
  • CPU: Cortex-A7 (mstar MSB 2521) na 800 MHz
  • RAM: 128 MB DDR3
  • Typ displeja: TFT dotykový displej
  • Veľkosť displeja: 5"
  • Rozlíšenie displeja: 480 × 272
  • Micro SD karta: až 32 GB
  • Pripojenie: mini USB, 3,5mm jack
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 132 mm
Výška 89 mm
Hĺbka 12,4 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 480 × 272 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, Databáza radarov, Eko trasy, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač

Mapy

Mapy Bielorusko, Česko, Estónsko, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Nemecko, Poľsko, Rakúsko, Slovensko, Švajčiarsko, Ukrajina

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Rumunčina, Čínština, Indonézština, Japončina, Srbčina, Ukrajinčina
Kód:  PP7110q
Produktové číslo:  8594181740197
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09