Obnoviť stránku

NAVITEL E700 TMC

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL E700 TMC

Zvažujete zaobstaranie presnej navigácie, ktorá sa bravúrne orientuje v spleti ciest a mestských uličiek? GPS navigácia NAVITEL E700 TMC uspokojí v tom prípade aj vaše najnáročnejšie požiadavky. V každej situácii vám totiž dokáže nájsť najkratšiu či najrýchlejšiu cestu bez zbytočných zachádzok. Stačí si len uložiť pár základných údajov a môžete ísť. Premyslená GPS navigácia pre osobné automobily má k dispozícii farebný displej s veľkosťou uhlopriečky 7" a vysokým pomerom pixelov 800 × 480 px. Ten navyše disponuje dotykovým ovládaním, čím sa stáva veľmi intuitívny. Prístroj má kapacitu svojej internej pamäte 8 GB. Pamäť pre všetky mapy môžete rozšíriť pamäťovou kartou typu MicroSD až do 32 GB. Čo sa týka rozmerov, tie sa vyšplhali na 110 mm × 175 mm × 13 mm pri hmotnosti 200 g.

Základné vlastnosti GPS navigácie NAVITEL E700 TMC

  • Dômyselná GPS navigácia NAVITEL pre osobné autá
  • Prehľadná obrazovka s dĺžkou uhlopriečky 7"
  • Na rozšírenie pamäte je k dispozícii slot na pamäťové karty typu MicroSD
  • Aktualizácia máp Cez počítač
  • Mapy zahŕňajúce celé územie Európy
  • Zachytenie dopravnej situácie po ceste
  • Ukazovateľ rýchlostných radarov po ceste

GPS navigácia NAVITEL E700 TMC sľubuje ľahkú orientáciu

V základnej výbave GPS navigácie NAVITEL E700 TMC rozhodne nesmie chýbať predinštalovaná mapa SR a hlasové pokyny v českom jazyku. K tomu navyše obsahuje kompletné mapy celej Európy, vďaka čomu nájdete tú správnu trasu aj pri cestách za hranice. Všetky mapy aktualizujete cez PC. Jazdu bez komplikácií zaistí GPS navigácia NAVITEL E700 TMC prostredníctvom RDS TMC, alebo tiež aktualizovaným prehľadom dopravnej situácie.

Neobyčajné funkcie NAVITEL E700 TMC

V rozmanitej ponuke sú k dispozícii aj netradičné funkcie, ktoré umocňujú komfort pri používaní GPS navigácie NAVITEL E700 TMC.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 175 mm
Výška 110 mm
Hĺbka 13 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 7 " (17,78 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Vnútorná pamäť 8 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Databáza radarov
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Rádiové vlny (RDS-TMC)

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Rumunčina, Čínština, Indonézština, Japončina, Srbčina, Ukrajinčina
Kód:  PP710b0
Produktové číslo:  8594181741903
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06