Obnoviť stránku

NAVITEL E700 Lifetime

3,2 38 hodnotení
97,90 €

NAVITEL E700 Lifetime


Automobilová GPS navigácia Navitel E700 vás prevedie po celej Európe a jej detailné mapy zahŕňajú dokonca Rusko, Ukrajinu, Bielorusko a Kazachstan. Je vybavená navigačným softvérom Navitel Navigator, na ktorý získate doživotnú aktualizáciu niekoľkokrát ročne zadarmo. Navigácia má v rukáve hneď niekoľko es, ako je výber z alternatívnych trás, asistent jazdných pruhov, 3D zobrazenie križovatiek alebo obsiahla databáza so všetkými rýchlosťami, radarmi a bodmi záujmu POI. Nestrácajte čas a počas chvíľky si nájdite tú najlepšiu benzínovú pumpu, reštauráciu alebo hotel. Navitel si vás týmito vychytávkami získa a vďaka nim vás už nebudú neznáme končiny odrádzať, ale naopak lákať.


GPS navigácia Navitel E700 vyladená pre náročných

Zháňate spoľahlivú navigáciu, s ktorou sa skutočne nestratíte? Navitel E700 vám dá na výber tri alternatívne trasy, prípadne si môžete cestu naplánovať sami cez body trasy. Veľký 7" displej s dotykovým ovládaním vás spolu s presnými hlasovými povelmi pripraví na každý blížiaci sa manéver. Pomocou funkcie FM transmiter ich ľahko pripojíte k audiosystému vášho vozidla. Asistent jazdných pruhov vám navyše dobre poradí, do akého pruhu sa zrovna zaradiť. Rozhranie navigácie si prispôsobíte svojim preferenciám – k dispozícii sú 2D aj 3D mapy. Samozrejme nechýba nočný režim, aby nedošlo k oslneniu vodiča.

GPS navigácia NAVITEL E700 – vychytávky



GPS navigace NAVITEL E700  – menu


Hneď sa zorientujete

Aplikácia aj hlasové povely sú kompletne dostupné v češtine. Súčasťou balenia je český návod, z ktorého vyčítate, ako s navigáciou pracovať. Ovládanie je ale intuitívne, takže si poradíte aj vtedy, keď držíte navigáciu v ruke prvýkrát. Okrem češtiny si môžete nastaviť akýkoľvek z týchto jazykov: angličtina, bulharčina, estónčina, francúzština, chorvátčina, taliančina, litovčina, lotyština, maďarčina, nemčina, poľština, rumunčina, ruština, gréčtina, slovenčina, srbčina, španielčina, turečtina, ukrajinčina. Samozrejme nechýba telefonická a e-mailová podpora v českom jazyku.


Aktualizujte zadarmo

Navigácia E700 disponuje mapovou výbavou celej Európy, Ruska a Kazachstanu. Úplne zadarmo môžete mapy niekoľkokrát ročne aktualizovať prostredníctvom programu „Centrum aktualizácií Navitel Navigator“. Ten zadarmo stiahnete z oficiálnych webových stránok spoločnosti Navitel. Všetky mapy sú už vopred nainštalované v pamäti zariadenia. Výhodou je veľmi obsiahla databáza bodov záujmu (POI) a databázy Speedcam s informáciami o radaroch, dopravných kamerách a spomaľovacích pruhoch.

NAVITEL E700 – doživotná aktualizácia zadarmo


GPS navigácia NAVITEL E700 – mapy 47 zemí


Široké mapové pokrytie

Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Macedónsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko, Grécko, San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikán.


Bohaté príslušenstvo navigácie Navitel E700

• Zariadenie NAVITEL E700
• Držiak do auta so stylusom
• Nabíjačka do auta NAVITEL® 12/24 V
• Mini-USB kábel (pre aktualizácie)
• Ochranné puzdro
• Používateľská príručka
• Záručný list

GPS navigácia NAVITEL E700 – príslušenstvo



Technické údaje

Operačný systém: Linux
CPU: Cortex-A7 (mstar MSB 2521) na 800 MHz
RAM: 256 MB DDR3
Typ displeja: TFT dotykový displej
Veľkosť displeja: 7"
Rozlíšenie displeja: 800 × 480
Micro SD karta: až 32 GB
Pripojenie: mini USB, 3,5 mm jack


Parametre a špecifikácia

Druh navigácie

Určenie Auto, Nákladné auto, Autobus

Vlastnosti

Uhlopriečka 7 " (17,78 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB

Funkcie

Výbava FM, Prehrávač hudby, Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Rumunčina, Čínština, Indonézština, Japončina, Srbčina, Ukrajinčina

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g

Rozmery

Šírka 175 mm
Výška 110 mm
Hĺbka 13 mm
Kód:  PP700b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Navitel E700
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19