Obnoviť stránku

NAVITEL E500 TMC

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NAVITEL E500 TMC

Orosíte sa pri predstave dlhého prejazdu cudzím veľkomestom a státia v zápchach? GPS navigácia NAVITEL E500 TMC je pripravená byť tým najlepším sprievodcom na cestách. Poradí si totiž v každej situácii a neomylne naplánuje najkratšiu či najrýchlejšiu cestu bez zbytočných zachádzok. Postačí len nastaviť niekoľko údajov a zvoliť pár predvolieb. Kvalitná a spoľahlivá GPS navigácia pre osobné vozidlá dostala do vienka farebný displej s hodnotou uhlopriečky 5" a rozlíšením 800 × 480 px. Ten je navyše plne dotykový, a skvele sa vám tak bude ovládať. Prístroj má kapacitu svojej internej pamäte 8 GB. Kapacitu zariadenia môžete rozšíriť aplikovaním pamäťovej karty typu MicroSD až do 32 GB. Ak je reč o rozmeroch, tak GPS navigácia má 85 mm × 138 mm × 17 mm pri hmotnosti 177 g.

Hlavné vlastnosti GPS navigácie NAVITEL E500 TMC

  • Kvalitná GPS navigácia NAVITEL pre osobný automobil
  • Prehľadná obrazovka s veľkosťou uhlopriečky 5 "
  • Možnosť použitia pamäťovej karty vďaka slotu na karty typu MicroSD
  • Je možné aktualizovať mapy Cez počítač
  • Mapa celej Európy
  • Informácie o aktuálnej dopravnej situácii
  • Ukazovateľ rýchlostných radarov po ceste

GPS navigácia NAVITEL E500 TMC garantuje skvelú orientáciu

V základe GPS navigácie NAVITEL E500 TMC pochopiteľne nesmie chýbať predinštalovaná mapa SR vrátane hlasového navádzania v českom jazyku. K tomu sa ale tešte na kompletné mapy celej Európy, vďaka čomu nájdete tú správnu cestu aj na dovolenke. Jednotlivé mapy môžete ľahko aktualizovať cez PC. Ak ste milovníkmi svižnej jazdy, iste vám spraví radosť databáza rýchlostných radarov, a to iste poteší aj vašu peňaženku. Nekomplikovanú jazdu zaistí GPS navigácia NAVITEL E500 TMC vďaka RDS TMC, alebo tiež aktualizovaným prehľadom stavu dopravy.

Neobvyklé funkcie NAVITEL E500 TMC

V rozmanitej ponuke sa môžete rozhodnúť aj pre netradičné funkcie, ktoré umocňujú komfort pri používaní navigácie NAVITEL E500 TMC.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 138 mm
Výška 85 mm
Hĺbka 17 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 177 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Vnútorná pamäť 8 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Databáza radarov
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Rádiové vlny (RDS-TMC)

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Ruština, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Holandština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina, Rumunčina, Čínština, Indonézština, Japončina, Srbčina, Ukrajinčina
Kód:  PP710a01
Produktové číslo:  8594181740012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12