Obnoviť stránku

Naparovacie žehličky Tefal

Naparovacie žehličky Tefal

Naparovacie žehličky Tefal pre dokonalú hladkosť odevov

Naparovacie žehličky Tefal vám vďaka svojej výkonnosti uľahčia život. Ich veľkou výhodou je rovnomerný výstup pary z celej žehliacej plochy. Štandardom pri naparovacích žehličkách Tefal je mimoriadne klzná žehliaca plocha Durilium Airglide, odolná proti poškriabaniu a pri vyšších radoch s funkciou samočistenia Autoclean, takže si zachová vysokú kĺzavosť počas celej doby životnosti žehličky. Tú zaistí aj patentovaný systém odvápňovania Anti-Calc s vyberateľným Calc Collectorom. Stavte na naparovacie žehličky Tefal aj vy a žehlenie sa stane radosťou.

Vertikálne naparovacie žehličky Tefal

Vertikálne naparovacie žehličky Tefal so všestranným využitím

Žehličky Tefal s vertikálnym naparovaním sú ideálnym pomocníkom pri občasnom žehlení chúlostivých materiálov, pri rýchlom osviežení oblečenia alebo napríklad pri žehlení závesov či záclon. Vďaka funkciám odvápňovania, samočistenia, anti-drip systému alebo ochranným nadstavcom na jemné tkaniny ProtectStyle poskytnú vašim odevom tú najlepšiu dlhodobú starostlivosť. Vertikálne naparovacie žehličky Tefal disponujú typickým silným parným rázom či variabilným výstupom pary.

Naparovacie žehličky Tefal – funkcia

Šikovné funkcie naparovacích žehličiek Tefal

Naparovacie žehličky Tefal s odvápnením využívajú špeciálny odvápňovací prvok s názvom Calc Collector. Je to vyberateľný segment, ktorý zbiera zo zohriatej vody vodný kameň, chráni žehličku pred poškodením a predlžuje jej životnosť. Údržba vyžaduje iba vypláchnutie zberača pod vodou. Funkcia Anti-drip zase chráni bielizeň pred nežiaducim stekaním kvapiek pri žehlení pri nízkej teplote. Zamedzuje vzniku nevzhľadných škvŕn na oblečení z odkvapkávanej vody.

Naparovače odevov Tefal na ešte jednoduchšiu prácu

Nestačí vám parná žehlička Tefal a hľadáte ešte jednoduchšiu metódu žehlenia? Potom sú tu pre vás Tefal naparovače odevov, pri ktorých stačí zavesiť odev na ramienko a ony už všetko zvládnu za vás. Zvoliť si môžete z mnohých variantov. Vyberte si napríklad naparovací systém so stojanom Tefal Pro Style alebo Tefal Ixeo s polohovateľnou žehliacou doskou. Vďaka kompaktnému a ľahko prenosnému naparovaču Tefal Ixeo Cube budete môcť využívať čistiacu silu pary v ktorejkoľvek miestnosti vášho domova podľa potreby.

Naparovače odevov Tefal
Spresniť parametre
88 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17