Obnoviť stránku

Nanoleaf

Nanoleaf banner

Nanoleaf – nová éra osvetlenia

Kanadská spoločnosť Nanoleaf prináša unikátny spôsob inteligentného LED osvetlenia s dôrazom na efektivitu, dizajn inšpirovaný origami a takmer nekonečné možnosti personalizácie. V ponuke nájdete moduly Nanoleaf Light Panels, Aurora alebo Canvas Panels, s ktorými môžete na vašej stene vytvárať najrôznejšie obrazce, ktoré sa ako vizuálny systém budú prispôsobovať všetkým vašim predstavám.

Nanoleaf Canvas

Dotykové osvetlenie Nanoleaf Canvas

Systém Nanoleaf Canvas je tvorený zo štvorcových LED modulov, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať, a vytvoriť tak originálnu svetelnú dekoráciu. Užívajte si pestrofarebnú show z viac ako 16 miliónmi farieb či efektnú vizualizáciu do rytmu prehrávanej hudby. Celý systém Nanoleaf Lights je kompatibilný s Apple HomeKit, Amazon Alexa, IFTTT alebo Google Home a je možné ho ovládať pomocou smartfónu, ovládača Nanoleaf Remote alebo dotykom.

Inteligentné LED osvetlenie Nanoleaf Light Panels

Nanoleaf Light Panels (predtým Nanoleaf Aurora) je LED osvetľovací systém umožňujúci vytvárať jedinečné obrazce žiariace farbami z celého farebného spektra. Dychberúce animácie, inteligentné zmeny farieb a ľubovoľné svetelné efekty. S rozšírením Nanoleaf Light Panels Rhythm Smarter Kit bude systém osvetlenia reagovať aj na okolitú hudbu a zvuk. Jediným obmedzením Nanoleaf Light Panels je vaša predstavivosť.

Nanoleaf Light Panels
Nanoleaf Rhythm

Nanoleaf Rhythm – zážitok novej úrovne

Nanoleaf Rhythm prináša jedinečnú súhru zvuku, farieb a svetiel. Prídavný modul v reálnom čase reaguje na okolitý zvuk a pretvára ho na unikátne animácie a farebné prechody. Rovnako ako systém Nanoleaf Canvas či Light Panels môžete Nanoleaf Rhythm pohodlne ovládať pomocou smartfónu, asistentov pre inteligentné domácnosti, ale aj programovateľným diaľkovým ovládačom Nanoleaf Remote.

Spresniť parametre
65 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06