Obnoviť stránku

Naipo

Naipo
Masážny golier Naipo oCuddle
Masážny prístroj Naipo MGPC 5610

Naipo: Moderné masážne prístroje pre každú časť tela

Spoločnosť Naipo privádza na trh pohodlné, užitočné a cenovo dostupné masážne prístroje. Využijete ich na regeneráciu, relax alebo pri bolestiach krčnej chrbtice, chrbta, bedier či chodidiel. Ponúkajú niekoľko druhov masáží, pri ktorých si zvolíte vami požadovanú intenzitu. Masážne prístroje Naipo sú jednotkou na trhu vďaka funkcii, ktorá nahrieva a prekrvuje boľavé svaly. S Naipo si urobíte pohodlie doma, v aute alebo pri cestovaní všeobecne, ale aj kdekoľvek inde.

Masážny golier Naipo oCuddle

Masážne goliere Naipo – uvoľnenie aj na cestách

Kompaktné masážne goliere Naipo dokonale uvoľnia vaše unavené a boľavé svaly, či už ste doma, v kancelárii alebo napríklad za volantom. Vďaka ergonomickému vyhotoveniu v tvare písmena U dokonale obopnú krk, chrbát, zadok, lýtka či stehná. Vyhrievanie až do teploty 45 °C stuhnuté svaly tiež prekrví a zlepší krvný obeh. To všetko zvládne napríklad masážny golier Naipo oCuddle-C1 s patentovanou technológiou na flexibilné nastavenie dĺžky popruhu. V balení je navyše aj CL autonabíjačka.

Masážny golier Naipo oCuddle-C1 – doprajte svalom odpočinok. Kedykoľvek a kdekoľvek.

Masážny prístroj Naipo MGF-3600 – relax pre vaše lýtka a chodidlá 2v 1.

Tá najlepšia masáž chodidiel s masážnymi prístrojmi Naipo

Po ťažkom dni si vaše nohy zaslúžia poriadnu starostlivosť. Masážny prístroj na chodidlá Naipo vám poskytne uľavujúcu masáž, ktorú si jednoducho prispôsobíte pomocou ovládača. Skrehnuté chodidlá napravia funkcie prehrievania a vďaka umývateľnému povrchu prístroj ľahko vyčistíte. O prekrvenie a hĺbkovú masáž sa starajú valčeky s akupresúrnymi výstupkami. To všetko vrátane bublinkového kúpeľa a masáže chodidiel a lýtok 2 v 1 si môžete dopriať napríklad s Naipo MGF-3600.

Masážny prístroj Naipo MGF 3600 na nohy

Masážne kreslá Naipo – vrchol uvoľnenia a pohodlia

Nechajte masážne kreslo Naipo, aby počas iba 20 minút namasírovalo a zrelaxovalo celé vaše telo. A vy pritom môžete vďaka vstavaným reproduktorom počúvať vašu obľúbenú hudbu. Všetky masážne kreslá Naipo spadajú do hi-end triedy, majú elegantný dizajn a poskytujú mimoriadne pohodlie. Pri vybraných modeloch nechýba ani dotykový LCD displej a 3 druhy automatickej masáže – masírovanie, poklep a stlačený vzduch. Čo viac si môžete priať?

Masážne podložky Naipo – masáž chrbta, nech už ste kdekoľvek

Masážne podložky Naipo vám pomôžu s uvoľnením chrbta a krčnej chrbtice. Na výber máte vždy z niekoľkých rýchlostí a hneď 4 druhy masáže – pulznú, poklepovú, perkusiu a vlnovú. Vďaka zacieleniu na konkrétne body na chrbte dochádza k rýchlej úľave od bolesti a uvoľneniu stuhnutých svalov a stavcov. Masážne podložky Naipo sú ľahko prenosné, takže si doprajete masáž nielen doma alebo v kancelárii, ale aj pri dlhšej jazde autom – CL autonabíjačka je už súčasťou balenia.

Ručný masážny prístroj – pištoľ Naipo MGPC 007

Ručné masážne prístroje Naipo využijete na celé telo

Ručné masážne prístroje Naipo využijete na akúkoľvek časť tela – chrbát, krčnú chrbticu, ramená, ruky, lýtka alebo stehná. Vyberajte medzi najrôznejšími nadstavcami, druhmi masáží a úrovňami rýchlosti, ktoré si nastavíte presne podľa vašej preferencie. Napríklad ručný masážny prístroj Naipo MGPC-007 vydrží až 420 minút prevádzky na jedno nabitie, jeho protišmyková silikónová rukoväť poskytne pohodlnú manipuláciu po celú dobu používania a navyše k nemu získate 5 nadstavcov na rôzne masážne programy.

Spresniť parametre
56 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08