Obnoviť stránku

Myši Logitech

Myš Logitech – banner

Myši Logitech: Kvalita a elegancia v jednom

Švajčiarska spoločnosť Logitech sa už od roku 1981, kedy vznikla, zaoberá vývojom a predajom najrôznejšieho počítačového príslušenstva. Cez jedinečné vlastnosti vám Logitech myš teraz prináša najlepší komfort ako pri hraní hier a surfovaní na webe, tak pri kancelárskej práci. Spoločnosť Logitech tiež vyniká vo výrobe Trackballov – zariadení, ktoré oproti myši ponúkajú unikátny spôsob ovládania a šetria vaše zápästie.

Logitech myš – herná

Herné myši Logitech

Herné myši Logitech kombinujú nevšedný dizajn, špičkový výkon a perfektné ergonomické vlastnosti. Ich okamžitú odozvu a pokročilé funkcie ocenia začínajúci hráči aj skúsený profesionáli. Vďaka prepracovanej konštrukcii herných myší Logitech je možné ľavé a pravé tlačidlo dobre stláčať z ľubovoľného uhla – myš ponúkne vždy úplne presné reakcie. Každá myš je navyše vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, vyznačuje sa veľkou odolnosťou, a tiež možnosťou prispôsobenia funkcií alebo farby podsvietenia.

Kancelárske myši Logitech

Drôtové myši Logitech sú vhodné ako pre prácu v kancelárii, tak aj na doma a pochvaľujú si ich milióny domácností po celom svete. Bežný domáci používateľ ich ocení predovšetkým pre jednoduchosť, malé rozmery, dlhú životnosť a nízku cenu. Drôtové kancelárske myši Logitech sa hodia predovšetkým k stolným počítačom a v porovnaní s bezdrôtovými modelmi vás zbavia nutnosti myš pravidelne nabíjať alebo meniť batérie.

Drôtová myš Logitech
Logitech myš – bezdrôtová

Logitech myš bez drôtu

Vďaka absencii kábla vám Logitech myš bez drôtu umožní pohodlnú manipuláciu a jednoduché uskladnenie napríklad na služobných cestách. Aby batérie vydržali čo najdlhšie, disponujú bezdrôtové myši Logitech funkciou automatického spánku, vďaka ktorému ich životnosť dosahuje až 2 rokov. O nízkom stave batérie vás potom informuje rozsvietenie varovnej LED diódy. Bezdrôtovú myš ľahko prepojíte s počítačom pomocou USB nanoprijímača alebo technológie Bluetooth.

Myši k notebooku Logitech

Myši k notebooku Logitech sa skvele hodia na cesty, ale využijete ich aj doma či v kancelárii. Ponúknu podstatne väčšie pohodlie, než umožňuje práca s obyčajným touchpadom a výhodou oproti bezdrôtovým myšiam sú ich menšie rozmery a nižšia hmotnosť. Aj tak ale poskytujú dostatočný komfort pri práci. Myši k notebooku Logitech zaobstaráte v drôtovom aj bezdrôtovom spracovaní.

Logitech myš k notebooku
Trackball Logitech

Trackbally Logitech

Trackball je zariadenie k počítaču podobné klasickej myši, ktoré však ponúka neobvyklý spôsob ovládania. Aby ste posunuli kurzor po obrazovke počítača, nemusíte hýbať celou rukou – na jeho obsluhu vám bude stačiť iba palec. Okrem otočného prvku využívajú trackbally Logitech na ovládanie aj klasické ovládacie tlačidlá a rolovacie koliesko. Trackbally Logitech ponúkajú nadštandardné ergonomické vlastnosti a na rozdiel od klasických myší uľavujú od namáhania zápästia.

Príslušenstvo k myšiam Logitech

Podložky pod myš Logitech zlepšujú presnosť snímača myši a vďaka svojmu hladkému povrchu s nízkym trením robia hranie aj prácu na počítači ešte viac komfortnejším. Aby ste sa zbavili otlakov zápästia, vyberte si podložku s viacerými vrstvami alebo s gélovou opierkou. Na nabíjanie bezdrôtovej hernej myši už nikdy nebudete musieť používať kábel. Vybavte sa podložkou pod myš Logitech pre bezdrôtové nabíjanie. Myš stačí jednoducho položiť na podložku a tá sa už automaticky postará o jej nabitie.

Nabíjacia podložka pod myš Logitech
Spresniť parametre
248 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19