Obnoviť stránku

Logitech MX Revolution

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX Revolution

Luxusní optická myš s laserovým senzorem a revolučním kolečkem, ktorá mení svoje vlastnosti v závislosti na otvorenej aplikácii.Kolečko vyrobené z kovu je potažen gumovým pásom.Vďaka tomu sa dá roztočiť ako zotrvačník a dokáže tak posouvat dokument po dobu až 7 sekúnd.Navyše možno rolovacie kolečko prepínať medzi dvoma módy.Zabudovaný motoriek, ktorý dokáže koliesko ovládať, umožňuje väčšiu citlivosť pri pohybe kolieska.Druhé koliesko je umiestnené na boku myšou a plní funkciu prepínanie okien aplikácií.
Laserová snímacia technológia prináša fenomenálne citlivosť a schopnosť práce na ľubovoľnom povrchu vrátane skla a reflexných materiálov.Oproti predchádzajúcemu modelu bola ešte vylepšená ergonómia myši, takže práca s ňou je pohodlná a ani pri dlhšom používaní nehrozí bolesť zápästia.Inovovaná bezdrôtová technológia zaručuje perfektnú odozvu porovnateľnú s klasickou kabelovou myšou, interná vysokokapacitní Li-Ion batéria umožní dlhšiu prevádzku ako tužkové batérie a možno ľahko nabíjať v dodávanej kolíbce.
Výbava tejto myši zahŕňa 8 konfigurovateľných tlačidiel, výklopné rolovacie koliesko pre ľahký posun dokumentov a internetových stránok vo vertikálnom i horizontálnom smere a bočné koliesko pre jednoduché prepínanie okien aplikácií.
Parametre a špecifikácie:
Počet tlačidiel:8
Snímacie technológie:Laser Engine
Technológia prenosu dát:bezdrôtová
Pripojenie:USB
Napájanie:interné nabíjecí Li-Ion batéria
Obsah balenia:
Bezdrôtová laserová myš MX Revolution
Dobíjecí stanice
Bezdrôtový prijímač
Napájací kábel
CD so softvérom a ovládačmi
Inštalačná príručka
Kód:  MG126a
Produktové číslo:  931689-0120/ 931689-0914

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01