Obnoviť stránku

MSI Z270-A PRE

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z270-A PRE

So základnou doskou MSI Z270-A PRO si vychutnáte multimediálnu zábavu aj hry v plnej kvalite a ocenia ju predovšetkým profesionálni vývojári alebo grafici. Doska, pýšiaca sa kvalitnými hernými súčiastkami aj dravým vzhľadom, podporuje výkonné procesory Intel 6. a 7. generácie a poskytuje široké možnosti rozšírenia pomocou rôznych slotov, USB a grafických portov.

Kľúčové vlastnosti

  • Základná doska s chipsetom Z270
  • Podpora procesorov Intel Kaby Lake
  • Kvalitné súčiastky s certifikáciou Military Class 5
  • Technológia MSI Audio Boost pomáha produkovať kvalitný a vyvážený zvuk
  • Rozhranie M.2 pre SSD disky s prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s  
  • Prenos dát z externých úložísk rýchlosťou až 10 Gb/s cez USB 3.1

Stvorená pre hráča

Doska je pripravená uspokojiť všetky vaše herné požiadavky. Čipová sada Intel Z270 ponúka socket LGA 1151, podporujúci rad procesorov Intel 6. a 7. generácie. Pre operačné pamäte typu DDR4 nájdete na doske 4 DIMM sloty, ktoré je možné osadiť pamäťami o maximálnej kapacite 64 GB. Grafické karty zapojíte v režime 2-Way AMD CrossFire, s ktorým si užijete multimédiá s najvyššou možnou úrovňou detailov.

Maximálna ochrana všetkých komponentov

Na výrobu dosky boli využité kvalitné súčiastky zodpovedajúce štandardu Military Class 5, ktoré boli testované v tých najnáročnejších podmienkach. Spolu s tým doska ponúkne aj zníženú absorpciu vlhkosti, ktorá zabraňuje vzniku studených spojov, a samozrejmosťou je aj štít pre ochranu I/O portov pred poškodením statickou elektrinou.

Bohatá konektivita

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním Turbo M.2, zaisťujúcim vyššiu rýchlosť prenosu dát. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšieho fungovania operačného systému i aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení.

Všetky filmy, hudbu či iné súbory skopírujete z externých zariadení prostredníctvom portov USB 3.1, s ktorými kopírovanie súborov nebolo nikdy rýchlejšie. Rýchle rozhranie poskytuje vysokú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z270

Formát a funkcie

Základné funkcie M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA392v4i
Produktové číslo:  Z270-A PRO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08