Obnoviť stránku

MSI VR One Backpack PC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI VR One Backpack PC

Spoločnosť MSI vyriešila najväčší problém pri hraní vo virtuálnej realite, a tým je vaša zviazanosť s PC zostavou, ktorá nie je mobilný. Preto si pre všetkých hráčov túžiacich prežiť virtuálnu realitu na maximum pripravila tento parádny PC batoh. Pôvodný koncept dostal hneď niekoľko vylepšení, najdôležitejšie je nový ergonomickejšia dizajn a nižšiu hmotnosť - teraz len 3,6 kg.

kľúčové vlastnosti

  • Poriadny výkon pre Virtuálne Realitu
  • 100% mobilnosť vďaka batériám
  • nízka hmotnosť
  • Batéria vydrží až 90 minút hrania
  • Možnosť zapojenia napájacieho kábla

Špičkový výkon na vašich chrbte

Vo vnútri sa skrýva herný stroj poháňaný procesorom Intel Core i7 najnovšej generácie Skylake a grafickej karty NVIDIA a to až s modelom GTX 1080. Žiadne notebookové orezávatko, ale plnohodnotná desktopová grafická karta. Ďalej sú v batohu umiestnené vyberateľné hot-swap batérie, ktoré vydržia až 90 minút hrania. Všetky porty nájdete na ľahšie pripojenie na hornej strane batohu.

Poslúži aj ako stolový PC

Nezabudlo sa ani na klasický konektor napájania a preto môžete tento batoh využívať aj ako plnohodnotné stolné PC. V prípade nutnosti máte počítač okamžite zbalený, stačí ho len hodiť na chrbát a môžete vyraziť na poriadnu LAN párty.

Kód:  TB239b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09