Obnoviť stránku

MSI RX 480 Gaming 8G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI RX 480 Gaming 8G

Nová generácia herných grafických kariet AMD Radeon RX je tu. Model RX 480 Gaming X s 8GB pamäťou z dielne MSI nenechá žiadneho hráča chladným. Karta je založená na zbrusu novej architektúre Polaris 10 a 14nm výrobnej technológii, ktorá redukuje energetickú náročnosť čipu a dosahuje strhujúceho grafického výkonu. Vďaka podpore technológie CrossFire môžete tento výkon ešte viac umocniť. Výrobca počíta s plným využitím karty v oblasti virtuálnej reality a hi-end gaming, čomu zodpovedajú aj jej špecifikácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Excelentná grafická karta pre hi-end gaming
  • Pripravená na virtuálnu realitu
  • Založená na novej architektúre Polaris 10
  • Podpora AMD CrossFire
  • MSI Gaming App pre rýchlu zmenu výkonnostných profilov
  • Perfektne premyslený systém chladenia

Zameraná na hráča

Karta ponúka výborný pomer ceny a výkonu a plne vyhovuje súčasným herným trendom. Na jej tele nájdete dvojicu výstupov na DisplayPort v1.4, dvojicu HDMI 2.0b výstup na DL-DVI-D. Dohromady možno zapojiť až 4 monitory zároveň.

Užite si fascinujúci herný zážitok vo 4K rozlíšení s maximálnymi detailami. Technológia AMD FreeSync sa stará o to, aby bola vykreslená herná scéna maximálne plynulá. Aplikácia MSI Gaming App umožňuje jedným kliknutím meniť výkon grafickej karty. Vybrať si môžete z niekoľkých prednastavených profilov - Gaming Mode pre nekompromisný herný výkon, OC Mode pre pretaktovanie karty alebo Silent Mode, ak napríklad budete surfovať na internete.

Dokonalé a tiché chladenie od MSI

Ultimátne grafický výkon si žiada dômyselný a maximálne efektívny systém chladenia. Ten má MSI zvládnutý na jednotku. Lopatky ventilátorov TORX 2.0 majú špeciálne zakrivený dizajn, ktorý zlepšuje prúdenie vzduchu smerom k čipu až o 22%. Ak vplyvom nižšej záťaže neprekročí teplota čipu viac ako 60 ° C, ventilátory sú vypnuté a karta je chladená prvotriedne spracovaným pasívnym chladičom. Vďaka tomu bude absolútne tichá a vy tak nebudete ničím rušení, či už práve budete pracovať, sledovať film či hrať menej náročné hry.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 42 mm
Výška 140 mm
Hĺbka 276 mm

Čip

Modelové označenie RX 480
Výrobné technológie 14 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR5

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 316 MHz
Frekvencia pamäte 8 100 MHz (8,1 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 5

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty Radeon VR-Ready

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, Pasívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 150 W
Kód:  EF839b6a
Produktové číslo:  Radeon RX 480 GAMING 8G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13