Obnoviť stránku

MSI R9 NANO 4G

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R9 NANO 4G

Horúca novinka v podobe grafickej karty AMD Radeon R9 NANO. Táto karta s pokročilým čipom Fiji ponúkne vynikajúci výkon v nevídane kompaktnom tele. Vďaka tomu rozbehne tie najnáročnejšie herné kúsky a skvele sa hodí na stavbu výkonného Mini-ITX PC. Srdcom karty je čip Fiji XT, ktorý je vyrobený pokročilým 28nm procesom. Tento spôsob výroby umožňuje znížiť spotrebu a zaistiť vyšší výkon oproti starším modelom. Integrovaná operačná pamäť s veľkosťou 4 GB spolu s ďalšou sofistikovanou technológiou zabezpečia vykreslenie všetkých detailov v tom najvyššom rozlíšení!

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný procesor AMD Radeon R9 v miniatúrnom tele
  • Integrovaná 4GB pamäť HBM
  • Vysoký výkon pri malej spotrebe
  • Podpora DirectX 12
  • Intuitívna správa karty cez MSI Afterburner

Perfektný výkon

Inovatívna HBM grafická pamäť pracuje neskutočne rýchlo aj pri nižšom taktovaní. V porovnaní s aktuálne najrýchlejšími GDDR5 grafickými pamäťami, dosahuje HBM až o 60% väčšej priepustnosti dát. To je dôležité predovšetkým pri hraní hier v tom najvyššom rozlíšení. Vďaka tomu budete môcť bez sekania hrať svoje obľúbené hry aj v 4K rozlíšení. Samozrejmosťou je podpora moderného rozhrania DirectX 12, OpenGL 4.5 a Vulkan.

Šikovné funkcie

Po výkonnej stránke je AMD Radeon R9 NANO špičkou vo svojej triede. Avšak k vynikajúcemu výkonu nesmú chýbať ani pokročilé funkcie ako AMD Eyefinity, AMD Freesync alebo AMD HD3D. Môžete tak hravo pripojiť viac monitorov pre lepší herný zážitok. Zaujímavou novinkou je technológia AMD LiquidVR, ktorá poskytne pohlcujúci zážitok vo virtuálnej realite. Znižuje totiž snímkovaciu latenciu a zvyšuje plynulosť obrazu.

Všetko pod dohľadom

Nechýba ani obľúbený nástroj MSI Afterburner, určený na správu vašej karty. Môžete tak ľahko ovládať rýchlosť taktu či mať absolútnu kontrolu nad otáčkami ventilátora a dosiahnuť optimálnych akustických hodnôt. Súčasťou programu je aj funkcia MSI Predator na záznam vášho herného dobrodružstva.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 154 mm
Výška 40 mm
Hĺbka 112 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 NANO
Počet stream procesorov 4 096×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Šírka zbernice 4 096-Bit

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 000 MHz
Frekvencia pamäte 1 000 MHz (1 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty Radeon VR-Ready

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 175 W
Kód:  EF838t9d
Produktové číslo:  MSI R9 NANO 4G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07