Obnoviť stránku

MSI R9 295X2 8GD5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R9 295X2 8GD5

Ak hľadáte naozaj ultimatívny výkonnú grafickú kartu, pripravila si pre vás firma MSI kartu s dvoma plnohodnotnými čipy Hawai , Ktoré nájdete u modelov Radeon R9 290x. Takto výkonnú grafiku využijú predovšetkým hráči najnáročnejších herných titulov využívajúci pri hraní viacerých monitorov za pomocou AMD Eyefinity 2.0 . S novou technológiou AMD Eyefinity 2.0 si môžete vychutnať nevídané herné zážitky až na štyroch monitoroch naraz a využiť aj podporu pre stereoskopické 3D , Čo je priestorové zobrazenie viacerých monitorov súčasne. Dva obrovské grafické čipy pod kódovým názvom Hawaii v sebe skrývajú celkom 5632 stream procesorov komunikujúcich s 8 GB pamäti cez dve 512bitové pamäťovej zbernice .

Rozprávkový výkon 11,5 TFlops privádza konkurenciu do rozpakov a vás po prvom spustení najnáročnejšie hry doslova rozplače šťastím . Klasické Full HD rozlíšenie je pre kartu iba ranná rozcvička, radšej má plné 4K rozlíšenie , Z ktorého oči každého Paraná septembra blahom. Významnou novinkou sa javí prítomnosť úplne nového programovacieho rozhranie Mantle . To dokáže vymáčknout z hardware maximum výkonu a oproti DirectX dovolí až Deväťnásobný volanie vykresľovacích funkcií.

Tak monštruózne výkon vyžaduje naozaj dobré chladenie a to bolo vyriešené naozaj skvele. Zvláda udržať celú kartu v požadovaných teplotách a zároveň neprodukuje príliš veľký hluk. Kombinácia vodného chladenia , Ktoré chladia priamo dva grafické čipy a jedného ventilátora ofukujícího medený chladič nad napájací kaskádou splnila presne očakávania, a preto všetko funguje ako má.

Zostava, v ktorej budete mať MSI Radeon R9 295X2 pripojenú, vyžaduje zdroj s minimálnym výkonom 850 W , Ktorý dopĺňa aspoň 4 GB pamäte. Operačný systém musí byť v každom prípade 64-bitový .

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 307 mm
Výška 111 mm
Hĺbka 65 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 295X2
Počet stream procesorov 5 632×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Šírka zbernice 1 024-Bit

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 018 MHz
Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 500 W
Kód:  EF838u2
Produktové číslo:  R9 295X2 8GD5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12