Obnoviť stránku

MSI R9 290x LIGHTNING

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R9 290x LIGHTNING

Spoločnosť MSI uvádza na trh ďalšiu podarenú grafiku postavenú na extrémne výkonnom čipe AMD R9 290x . Všetkým pařanům zaplesá srdce pri pohľade na parametre, ktorým dominuje frekvencia jadra s taktom 1080 MHz . Jadru sekunduje rýchla video pamäť typu DDR5 s kapacitou 4 GB , Ktorej rýchlosť je rovných 5 GHz. Všetkých 2816 stream procesorov komunikuje s pamäťou cez 512bitovou pamäťovú zbernicu. S týmito parametrami sa smelo pustí do súboja aj so svojim priamym konkurentom NVIDIA GeForce GTX 780, ktorého v mnohých ohľadoch predčí a vy si tak vychutnáte strhujúci výkon v hrách ako Crysis 3, Metro: Last Light a ďalších.

Karta s počítačom komunikuje cez moderné zbernicu PCI-Express x16 generácie 3.0 . Na druhej strane sa nachádzajú výstupné konektory pre pripojenie monitora, alebo televízie. K dispozícii sú konektory HDMI , DisplayPort a dvojica konektorov DVI . Úžasnú podívanou zažijete vďaka technológii AMD Eyefinity umožňujúce vytvorenie veľkej zobrazovacej plochy z viacerých monitorov.

Veľmi kvalitné súčiastky typu Military Class zaručujú dlhú životnosť a absolútnu spoľahlivosť za každej situácie, tak aby sa nemohlo stať, že vám uprostred bitky spadne počítač. Vďaka preverenej kvalite súčiastok sa s chuťou môžete pustiť aj do pretaktovania, ktorého ľahko dosiahnete so softvérom MSI Afterburner . O optimálnej teploty nielen čipu a pamätí sa stará pokročilý chladič TriFrozr s masívnym pasívom, chladeným tromi ventilátory s PWM riadením.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie R9 290X
Počet stream procesorov 2 816×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 080 MHz
Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Prídavné napájanie 1x 6-pin + 2x 8-pin
Kód:  EF838t7
Produktové číslo:  R9 290X LIGHTNING

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13