Obnoviť stránku

MSI R9 290 Gaming 4G

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R9 290 Gaming 4G

MSI uvádza na trh upravenú verziu populárnej grafické karty od AMD z novej rady R9 290 . Tá, poteší všetkých nadšených fanúšikov najnovších technológií. Nádherný kus herného železa splní tajné sny a rozhýbe na maximálne detaily, napríklad aj Battlefield 4. Priamou konkurenciu v podobe nVidia GTX 780 trhá na kusy a nenechá nikoho na pochybách, kto je tu pánom. Vďaka nekompromisnému prejavu, GCN architektúre a technológii AMD Eyefinity 2.0 si môžete vychutnať nevídané herné zážitky až na štyroch monitoroch naraz. Obrovský grafický čip ukrytý pod kódovým názvom Hawaii, ukrýva v sebe 2560 stream procesorov komunikujúcich sa 4 GB pamäťou cez 512bitovú pamäťovú zbernicu. Rozprávkový výkon poskytne podmienky pre všetky moderné vychytávky  na maximálne detaily v Ultra rozlíšení 2560x1600 bodov.
Tlačený spoj je v súlade s firemnou politikou Military Class IV osadený len komponentami najvyššej kvality spĺňajúcej armádny štandard MIL-STD-810G. Špecialitou je aj nereferenčný chladič Twin Frozr IV s technológiou proti usadzovaniu prachu, sľubujúci nižšie teploty a tichšiu prevádzku ako pri použití štandardného chladiča. MSI k svojim kartám dodáva aj kvalitný softvérový balíček pre pokročilých používateľov. Ten zahŕňa MSI Afterburner , slúžiaci k ľahkému pretaktovaniu karty . Výsledok si môžete potom otestovať pomocou nástroja Kombustor. Nahrávať si môžete aj videá z hier v reálnom čase alebo regulovať otáčky ventilátorov. Novinkou je MSI Gaming App , umožňujúci prepínanie medzi režimami grafickej karty (OC/Gaming/Silent).

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 127 mm
Výška 39 mm
Hĺbka 276 mm

Čip

Modelové označenie R9 290
Počet stream procesorov 2 560×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Prídavné napájanie 1× 6-pin + 1× 8-pin
Kód:  EF838s6
Produktové číslo:  R9 290 GAMING 4G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08