Obnoviť stránku

MSI R9 280x Gaming 3G

4,2 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R9 280x Gaming 3G

Využívajte najpokročilejšie výrobné technológie, doprajte si dychberúci výkon. Unikátne grafické jadro Tahiti je taktované na frekvencii 1000 MHz, kde si len tak v pokoji drieme. Len čo však dorazí žiadosť o krajšie obrázky, ihneď precitne a vyženie svoju rýchlosť až na žeravých 1050 MHz. Jadru vypomáhajú rýchle pamäte DDR5 s kapacitou 3072 MB, pracujúce na vysokom kmitočte 6000 MHz. Zobrazovacie zariadenie pripojíte jednoducho cez zdvojený Mini-DisplayPort, DVI alebo HDMI. Na vašich monitoroch si tak budete môcť vychutnať detaily všetkých náročných moderných hier v rozlíšení až 2560 x 1600 obrazových bodov.
Tlačený spoj je v súlade s firemnou politikou Military Class IV osadený len komponentmi najvyššej kvality, ktoré spĺňajú armádny štandard MIL-STD-810G. Špecialitou je tiež nereferenčný chladič Twin Frozr IV s technológiou proti usadzovaniu prachu, ktorý sľubuje nižšie teploty a tichšiu prevádzku, než pri použití štandardného chladiča. MSI k svojim kartám dodáva aj kvalitný softvérový balíček pre pokročilých používateľov. Ten zahŕňa MSI Afterburner, slúžiaci k ľahkému pretaktovaniu karty. Výsledok si potom môžete otestovať pomocou nástroja Kombustor, ďalej je možné nahrávať videá z hier v reálnom čase alebo regulovať otáčky ventilátorov. Novinkou je MSI Gaming App, umožňujúca prepínanie medzi režimami grafickej karty (OC/Gaming/Silent).

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 128 mm
Výška 34 mm
Hĺbka 269 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 280X
Počet stream procesorov 2 048×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 000 MHz
Frekvencia pamäte 6 000 MHz (6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet Dual CrossFireX, Quad CrossFireX

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 250 W
Prídavné napájanie 1× 6-pin + 1× 8-pin
Kód:  EF838r4
Produktové číslo:  R9 280X GAMING 3G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03