Obnoviť stránku

MSI R9 270X Hawk

4,9 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R9 270X Hawk

MSI uvádza na trh pretaktovanú verziu populárnej grafickej karty od AMD. Hoci patrí do strednej triedy, technologicky si berie to najlepšie zo svojich výkonnejších súrodencov. Stavia na plne aktívnom jadre, ktoré číta 1280 unifikovaných jednotiek taktovaných na frekvencii 1100 MHz. Tá sa v priebehu okamžiku automaticky navýši až na 1150 MHz. Grafickému jadru sekunduje 2 GB pamäť typu GDDR5 s taktom 5600 MHz. Rozprávkový výkon zaistí skvelé podmienky pre všetky moderné pecky na maximálne detaily vo Full HD rozlíšení.
Tým však všetky možnosti nekončia - karta ponúka niekoľko funkcií pre počítačových nadšencov, ktorí chcú zo svojich komponentov dostať maximum. Jednou z nich je Triple Overvoltage, vďaka ktorej je možné meniť napätie pamätí, GPU aj zbernice PCI-Express 3.0. Vďaka konektorom V-Check je možné toto nastavené napätie monitorovať pomocou multimetra. Na dosiahnutie maximálnych frekvencií je karta vybavená posilneným napájaním, ktoré umožní stabilitu aj pri extrémnom hraní s tekutým dusíkom.
Samozrejmosťou sú pri MSI komponenty tlačeného spoja Military Class IV, spĺňajúce armádny štandard MIL-STD-810G. Tie zahŕňajú kondenzátory Hi-C Cap s tantalovým jadrom, cievky SFC s lešteným povrchom a kondenzátory s pevným dielektrikom. Chladenie zabezpečuje výkonný nereferenčný chladič Twin Frozr IV s dvoma ventilátormi s priemerom 100 mm. Ten je tiež vybavený technológiou proti usadzovaniu prachu, kedy sa niekoľko sekúnd po štarte počítača ventilátory točia opačným smerom a vyfukujú tak usadený prach.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 38 mm
Výška 126 mm
Hĺbka 263 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 270X
Počet stream procesorov 1 280×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 100 MHz
Frekvencia pamäte 5 600 MHz (5,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 180 W
Kód:  EF838n6
Produktové číslo:  R9 270X HAWK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13