Obnoviť stránku

MSI R7 370 Gaming 4G

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R7 370 Gaming 4G

Radeon R7 z radu 370 prináša moderné technológie a vysoký výkon v cenovo prijateľnom balení. Karta je určená predovšetkým pre hráčov, ktorí si chcú vychutnať najnáročnejšie tituly. Pokročilý dizajn od spoločnosti MSI sa prejavuje nielen na vzhľade karty, ale aj na jej prevádzkových vlastnostiach, nízkej teplote a hluku. Vnútri karty sa ukrýva moderný grafický procesor R7 370, vyrábaný pokročilým 28nm výrobným procesom. Kompaktný čip ukrýva necelé tri miliardy tranzistorov, ktoré poháňajú celkom 1024 výpočtových jednotiek, tzv. Stream procesorov. Grafické jadro je prepojené 256bitovou zbernicou so superrýchlou videopamäťou typu GDDR5. Nielen vďaka rýchlej pamäti a širokej zbernici je pre kartu hračka takmer akákoľvek hra vo vysokom rozlíšení.

Moderné technológie

MSI R7 370 podporuje aj veľa moderných technológií. Samozrejmosťou je najnovšia verzia vykreslovacieho rozhrania DirectX 12 a podpora stereoskopického 3D zobrazenie. Hráči iste ocenia možnosť synchronizácie snímkovacej frekvencie s podporovanými monitormi či možnosť využitia viacerých obrazových výstupov zároveň. Široké zorné pole vám príde vhod nielen pri simulátoroch a akčných hrách, ale aj pri sledovaní filmov alebo pri práci.

Výborné chladenie

Karta využíva chladenie vlastného návrhu, ktoré vsádzajú na osvedčenú kombináciu dvojice veľkých ventilátorov s rozmerným pasívnym blokom. O prenos tepla sa stará technológia trubíc heatpipe, vďaka čomu sa teplo prenáša rýchlo a efektívne. Systém chladenia je bohato naddimenzovaný, takže zaistí nielen tichý beh, ale má aj rezervy pre budúce pretaktovanie. Samozrejmosťou je automatická regulácia otáčok ventilátorov, ktorá vďaka inteligentnému algoritmu vždy nájde ten správny kompromis medzi výkonom a hlučnosťou ventilátorov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 258 mm
Výška 37 mm
Hĺbka 132 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 370
Počet stream procesorov 1 024×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 020 MHz
Frekvencia pamäte 5 700 MHz (5,7 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 110 W
Kód:  EF838n7g
Produktové číslo:  R7 370 GAMING 4G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13