Obnoviť stránku

MSI R7 360 2GD5 OCV1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R7 360 2GD5 OCV1

Hledáte kvalitný grafickú kartu s dobrým výkonom a zaujímavou cenou? Potom ste ju práve našli. Grafická karta MSI R7 360 OCV1 2GB DDR5 patrí medzi strednú triedu. Vyžíva moderné čip Tobago aj najrôznejšie technológie, ktoré pomáhajú docieliť toho najlepšieho herného zážitku. Pripravte sa na vzrušujúce akciu.

kľúčové vlastnosti

  • Technológia AMD Eyefinity pre vzrušujúci herný zážitok
  • Vysoká frekvencia jadra aj pamäte
  • Moderné pamäť GDDR5 s kapacitou 2 GB
  • Využitie technológie AMD Freesync pre komfortné on-line hranie
  • Efektívne Dvouslotový ventilátor

Vysoký výkon aj pre najnovšie hry

Grafická karta MSI R7 360 vsádza na kvalitnú službu grafického čipu AMD Radeon R7 360 vyrábaného pomocou 28nm výrobného procesu. Jadro je taktované až na 1100 MHz, pričom moderné pamäť GDDR5 má kapacitu 2 GB a beží na frekvencii 6000 MHz.

Ste herným nadšencom? Potom určite vyzývate svojich priateľov či neznáme tváre na on-line rezbu. V tom prípade vás poteší prítomnosť technológie AMD FreeSync, ktorá zaisťuje úžasný herný zážitok on-line hranie. Užijete si ho pri rozlíšení 1080p alebo 1440p s viac ako 60 snímky za sekundu. Dajte svojim priateľom aj nepriateľom na frak.

Tichý chod a až 6 pripojených monitorov

Aktívne chladenie využíva Dvouslotový ventilátor s 2 × väčším prietokom studeného vzduchu. Zachováva si tichý chod, takže vás pri hraní zbytočne neruší. Vďaka integrovaným nástrojom si grafickú kartu ľahko přetaktujete, sú vám k dispozícii najrôznejšie možnosti vrátane záznamu videa pri hraní hier.

Na záver treba spomenúť moderné technológie AMD Eyefinity, ktorá podporuje zobrazenie obrazu na viacerých monitoroch. Ku grafickej karte MSI R7 360 tak pripojíte až 4 rôzne monitory. To už je užívateľský komfort, od ktorého nebudete chcieť odchádzať. Vysoké zorné uhly vám doprajú maximálny prehled o deji. Pustite sa do akčných strieľačiek, pretože s AMD Eyefinity získate nový rozmer hernej zábavy.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 165 mm
Výška 37 mm
Hĺbka 110 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 360
Počet stream procesorov 768×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 100 MHz
Frekvencia pamäte 6 000 MHz (6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 3

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 100 W
Kód:  EF838l2e
Produktové číslo:  R7 360 2GD5 OCV1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04