Obnoviť stránku

MSI R7 265 2GD5 OC

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R7 265 2GD5 OC

Grafika MSI R7 265 je karta vyššej strednej triedy , Ktoré svojím výhodným pomerom ceny a výkonu tvorí ideálnu voľbu pre nadšených hráčov vyžadujúce výkon vo vysokom rozlíšení. Zahráte si s ňou všetky moderné kôstky na vysokej detaily vo Full HD rozlíšení , Vo väčšine prípadov tiež so zapnutým vyhladzovaním . Tento model je navyše vybavený nereferenčním chladením, ktoré čip ticho udržia na nízkych teplotách. Vďaka dostupnosti niekoľkých výstupov je možné využiť technológiu AMD Eyefinity pre vychutnanie si perfektného obrazového zážitku na viacerých monitoroch súčasne.

Pokročilý 28 nm výrobný proces totiž umožnil znížiť spotrebu a zároveň zvýšiť výkon. Jadro pracuje už v základe na vysokej frekvencii 900 MHz, avšak v režime Boost vie si vychutnáte rýchlosť až 955 MHz . Čip komunikuje so 2 GB rýchlych GDDR5 pamätí cez 256bitové zbernicu . Dobré chladenie je základ dlhej životnosti komponentov a stabilného výkonu. Karta sa zapája do 16x PCIe 3.0 (kompatibilné s PCIe 2.0) a vedľa dvoch klasických DVI konektorov disponuje aj HDMI a DisplayPortom .

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 124,4 mm
Výška 38,1 mm
Hĺbka 233,6 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 265
Počet stream procesorov 1 024×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 600 MHz (5,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EF838l7
Produktové číslo:  R7 265 2GD5 OC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06