Obnoviť stránku

MSI R7 260x 2GD5 OCV1

4,9 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI R7 260x 2GD5 OCV1

Grafická karta MSI R7 260x 2GD5 OCV1 tvorí ucelený nástroj na dosiahnutie parádnych obrazových zážitkov. Výhodný pomer ceny a výkonu z nej tvoria ideálnu voľbu pre nadšených hráčov vyžadujúcich výkon aj v plnom Full HD rozlíšení. Má štandardnú štvoricu výstupov a možno využiť technológiu AMD Eyefinity pre vychutnanie si perfektného obrazového zážitku na viacerých monitoroch súčasne.

Nadchne sporovlivých fanúšikov


Osadené jadro má od výrobcu pridelené takty na hranici 1050 MHz. Ďalšie experimentovanie s potenciálom karty umožní priamo dodávaný program MSI Afterburner. Jedná sa o pokročilý program aktívne vyvíjaný priamo pod záštitou výrobcu MSI. Povolí zmenu taktu GPU aj pamätí, zmenu napätia, otáčok ventilátora či sledovanie teploty. Kvalitné spracovanie v spojení s dvojslotovým chladičom udrží teplotu na bezpečných hodnotách. Zároveň nebude rušiť pri náročných hrách. Karta je osadená 2048 MB pamäte typu DDR5 na žeravej frekvencii 5000 MHz.
Ohromným prekvapením je prítomnosť úplne nového programovacieho rozhrania Mantle. To dokáže vymáčknuť z hardware maximum výkonu a oproti DirectX dovolí až deväťnásobné volanie vykresľovacích funkcií. Medzi ďalšie významné vylepšenia možno počítať aj technológiu AMD True Audio, ktorá priamo zabezpečí výpočty zvukových dát pomocou GPU. Výsledok v podobe menšieho zaťaženia procesora a kvalitnejšieho priestorového zvuku ocení každý náruživý hráč.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 123 mm
Výška 36 mm
Hĺbka 203 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 260X
Počet stream procesorov 896×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 050 MHz
Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 105 W
Kód:  EF838l3
Produktové číslo:  R7 260X 2GD5 OCV1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07