Obnoviť stránku

MSI N780 Lightning

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI N780 Lightning

Najprepracovanejší model grafickej karty využívajúce čip nVidia GTX 780 od spoločnosti MSI. Jedná sa o špičkový kúsok, ktorý je určený nielen pre extrémne hráčov užívajúci si herný zábavu v 3D či na viacerých monitoroch, ale predovšetkým aj pre nadšencov do pretaktovania . Úplne špeciálna architektúra chladiče TriFrozr zaistí udržateľné teploty a dobrý zvukový prejav aj na hodnotách, pri ktorých sa konkurenčné kúsky porúčajú do hlbokého bezvedomia. A čo viac, pomocou špeciálneho programu máte plnú kontrolu nad prevádzkovými vlastnosťami. Patentovaná technológia GPU Reactor odfiltruje šum a ďalej zvyšuje stabilitu na hraničných hodnotách. V priehľadných bočniciach skvele vynikne farebná indikácia zaťaženie jadra.
Základná frekvencia jadra je 980 MHz , Ale nie je problém ju automaticky zvýšiť až na úctyhodných 1033 MHz . GPU Boost totiž monitoruje frekvenciu karty a upravuje ju tak, aby ste v každej hre dosiahli čo najväčšieho počtu snímok. Nesmie chýbať ani technológia vyhladzovania FXAA a exkluzívne TXAA, samozrejmosťou je tiež nVidia PhysX pre náročné výpočty správanie fyziky. Medzi výstupy nájdete dvojicu portov DVI , HDMI konektor a čoraz populárnejšie DisplayPort vo verzii 1.2.
Spotreba referenčného modelu je približne 240 W , Odporúča sa preto zdroj s výkonom minimálne 600 W. Hoci sa na prvý pohľad môže zdať spotreba karty vysoká, pri prepočítaní výkonu na watt je absolútne bezkonkurenčný - Zvládne totiž až 4 bilióny operácií za sekundu ! Ak zo svojho počítača chcete urobiť naozaj nadupanou hernú mašinu, môžete pripojiť rovno niekoľko týchto kariet cez rozhranie nVidia SLI.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 780
Počet stream procesorov 2 304×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier, Profesionálne

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 6 008 MHz (6,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet 2-way SLI, 3-way SLI, Quad-SLI

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 250 W
Kód:  EF379b3
Produktové číslo:  N780 LIGHTNING

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13