Obnoviť stránku

MSI N750-2GD5 / OCV1

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI N750-2GD5 / OCV1

Chystáte sa vylepšiť svoj existujúci počítač o pekný kúsok grafického hardvéru? Karta od spoločnosti MSI má tie správne parametre pre úplne nerušené herné zážitky. V rozlíšení 1680 × 1050 bodov vás podrží v úplne všetkých hrách, ale vo Full HD budete musieť ísť s nastavením detailov trošku dole. Napriek tomu však ide o žiadaný kúsok, ktorý svoju konkurenciu poráža v spoľahlivosti, kompatibilite a celkovo lepších prevádzkových vlastnostiach.

Kvalitný výrobca


Úplne nové jadro GM107 pochádzajúce z architektúry Maxwell je postavené na 28 nm technológii a nesie v sebe hneď niekoľko razantných vylepšení. Vďaka nim prinášajú vysoké takty na hranici 1059 Mhz svoje ovocie, v Boost Clock sa dokáže vyšplhať až na 1137 MHz a to už je skutočne lákavá hodnota. Pamäť s kapacitou 2 GB je pripojená cez 128-bitov zbernicu a so svojou frekvenciou 5000 MHz má leví podiel na vysokej snímkovej frekvencii.
Použitie vysoko odolných súčiastok sľubuje špeciálny Military Class označená MIL-STD-810G. Tá zaručuje nielen dlhú životnosť súčiastok na karte, ale aj nádhernú stabilitu systému, ktorá je vyžadovaná predovšetkým pri pretaktovaní karty. Dodávaná utilita Afterburner vám umožní monitorovať všetky parametre grafickej karty a tiež ovládať jej výkon v reálnom čase.

Slušný potenciál


Na pripojenie zobrazovacích zariadení je karta vybavená výstupmi v podobe DVI, D-SUB a HDMI. Táto konfigurácia umožňuje pripojiť až 4 monitory a mať tak dostatok miesta na prácu alebo tak zintenzívniť zážitok z hrania. 3DVision Surround umožní využiť 3 monitory s 3D zobrazením. Samozrejmosťou je podpora SLI na prepojenie viacerých grafických kariet a dosiahnutie maximálneho výkonu. Realistické zobrazenie hernej scény zaistí implementácia rozhrania DirectX 11.2 a podpora fyzikálneho enginu NVIDIA PhysX.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 33 mm
Výška 111 mm
Hĺbka 165 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 750
Počet stream procesorov 512×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 059 MHz
Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 55 W
Kód:  EF376b4
Produktové číslo:  N750-2GD5/OCV1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12