Obnoviť stránku

MSI N730K-2GD3/OC

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI N730K-2GD3/OC

Grafická karta určená najmä pre počítače, na ktorých sa nebudú hrať najnovšie hry a profesionálne strihať video. Je veľmi vhodná pre kancelárske zostavy a pre štandardné domáce využitie. Bez problémov si s ňou zahráte menej náročné hry, pretože ponúka až 3x vyšší herný výkon ako integrované grafické karty. Dokáže tiež veľmi obstojne pracovať s fotografiami alebo zvláda základné operácie s videom. Dôležitým rysom karty tejto kategórie je konektor HDMI 1.4a. Výstup v tejto špecifikácii podporuje prenos video signálu až do Full HD 1080p a súčasne aj 7.1-kanálový zvuk Dolby TrueHD alebo DTS-HD Master Audio.
Model od MSI je osadený iba kondenzátormi s pevným dielektrikom. Tie majú výhodu v skutočne dlhej životnosti v plnom vyťažení pri nižšej pracovnej teplote, ale zároveň vysokej účinnosti. Výrobca udáva životnosť 10 rokov. Spolu s kartou dostanete zdarma praktický softvérový nástroj Afterburner, pomocou ktorého budete môcť zaznamenávať video napríklad z hier v reálnom čase. Parádny veľký chladič sa postará o nízke teploty aj minimálnu hlučnosť.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 146 mm
Výška 110 mm
Hĺbka 38 mm

Čip

Modelové označenie GT 730
Počet stream procesorov 384×
Výrobné technológie 40 nm

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 006 MHz
Frekvencia pamäte 1 800 MHz (1,8 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Počet výstupov 3

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

Kód:  EF374c4h
Produktové číslo:  N730K-2GD3/OC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12