Obnoviť stránku

MSI N720-1GD5HLP

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI N720-1GD5HLP

Dedikovaná grafická karta za priaznivú cenu je ideálna najmä na nenáročné kancelárske využitie . Karta zrýchli počítač a vy pocítite svižné surfovanie na internete alebo editáciu fotografií a videa. Plne dostačuje aj na hranie starších alebo nenáročných hier.

Vzhľadom k pokročilému výrobnému procesu a optimalizovanej architektúre Kepler sa jej spotreba drží na veľmi slušnej úrovni. Odpadové 19W teplo je odvádzané dostatočne účinným pasívnym chladením. Základom grafickej karty je čip z dielní nVidia, konkrétne model GK208. V jeho vnútri sa ukrýva 192 CUDA výpočtových jednotiek taktovaných na 797 MHz a komunikácia s 1GB pamäťou DDR5 prebieha cez 64-bitovú zbernicu.

V profesionálnej sfére možno využiť CUDA jednotky na výpočet procesov, ktoré boli donedávna výsadou procesorov. Technológia nVidia PhysX preberá výpočty pokročilej fyziky v hrách, nie je tak potreba ďalšej špeciálnej karty a CPU sa môže venovať ostatným nemenej dôležitým procesom. Medzi ďalšie výhody tejto architektúry patrí post processing vyhladzovanie nVidia FXAA alebo adaptívne vertikálna synchronizácia nVidia Adaptive Vertical Sync. Nechýba tiež podpora na zobrazenie plochy na 3 monitoroch.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 150 mm
Výška 70 mm

Čip

Počet stream procesorov 192×
Výrobné technológie 28 nm

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Pasívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 19 W
Kód:  EF374c3g
Produktové číslo:  N720-1GD5HLP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04