Obnoviť stránku

MSI N660 Gaming 2GD5 / OC

4,9 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI N660 Gaming 2GD5 / OC

Mainstreamová grafická karta určená pre hráčov, u ktorých je hlavnou požiadavkou výborný pomer cena/výkon. Karta sa za svoj výkon nemusí vôbec hanbiť, bohato dostačuje pre hranie všetkých moderných hier na stredné až vyššie detaily vo FullHD rozlíšení. Vychutnáte si s ňou aj všetky vymoženosti nového rozhrania DirectX 11. Medzi jej ďalšie prednosti patrí nízka spotreba, tichý a výkonný chladič od MSI a pretaktovanie už z výroby.
Efektnej tmavo hnedej doske plošného spoja dominuje grafický čip GK106 od firmy nVidia s architektúrou Kepler. Honosí sa 960 výpočtovými CUDA jadrami zameranými výhradne na DirectX 11 hry. Jadro je už z výroby pretaktované na 1033 MHz z referenčných 980 MHz, čo znamená vyššiu FPS v hrách bez výrazného vplyvu na spotrebu. Frekvenciu je potom možné ešte navýšiť a to na boost 1098 MHz. Výkon karty zhruba zodpovedá konkurenčnému modelu Radeon HD 7870 a karta sa javí ako ideálny upgrade pre majiteľov starších GeForce GTX 460/470/560 Ti, ktorých odmení vyšším výkonom a ekologickejšou prevádzkou.
Dobré chladenie je základom dlhej životnosti a stability grafickej karty. Spoločnosť MSI preto zvolila nereferenčný chladič vlastnej výroby. O aktívne chladenie sa stará jeden regulovateľný ventilátor, ktorý ofukuje hliníkové rebro a udržuje čip karty na veľmi nízkych teplotách, bez toho, aby vydával nepríjemné zvuky. Karta je plne podporovaná softvérom MSI Afterburner, ktorý dokáže monitorovať teploty, napätie či otáčky ventilátora a je tiež ideálnym nástrojom pre maximálne pretaktovanie karty.
Doplňujúce informácie:
Výstupy:
2x Dual-link DVI (DVI-I, DVI-D)1x HDMI1x DisplayPort
Rozmery:
260 x 126 x 34 mm
Dodávané príslušenstvo:
CD s ovládačmi a utilitami
Užívateľský manuál

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 126 mm
Výška 36 mm
Hĺbka 260 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 660
Počet stream procesorov 960×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Multimédiá, Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 092 MHz
Frekvencia pamäte 6 008 MHz (6,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny

Spotreba

TDP 140 W
Kód:  EF366w5
Produktové číslo:  N660 Gaming 2GD5/OC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18