Obnoviť stránku

MSI N610-1GD3H/LPV1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI N610-1GD3H/LPV1

Grafická karta vhodná do počítačov, ktoré nebudú zamerané na hranie nových hier. Naopak je veľmi vhodná do lacnejších zostáv pre bežné domáce multimediálne a kancelárske využitie. Dôležitým rysom karty tejto kategórie je výstup HDMI 1.4a. Konektor v tejto špecifikácii podporuje prenos video signálu až do Full HD 1080p a súčasne aj viackanálový zvuk Dolby TrueHD alebo DTS-HD.
Model od MSI je osadený iba kondenzátory s pevným dielektrikom. Tie majú výhodu v skutočne dlhej životnosti pri plnom vyťažení. Výrobca udáva životnosť 10 rokov. Spolu s kartou dostanete zadarmo praktický softvérový nástroj Afterburner 2.2, Pomocou ktorého budete môcť zaznamenávať video napr z hier v reálnom čase.
Karta je vykonaná v nízkoprofilové konštrukcii sa úplne pasívnym chladičom, Čo z nej robí skvelého kandidáta na inštaláciu do rozmerovo malých zostáv napr pre HTPC alebo kancelárske Mini PC.

Parametre a špecifikácia

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GT 610
Počet stream procesorov 48×
Výrobné technológie 40 nm

Výkon a použitie

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 1 334 MHz (1,33 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 2.0
Na pripojenie monitora DVI, HDMI, VGA (D-SUB)

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Pasívny
Veľkosť chladiča Jednoslotový

Spotreba

TDP 32 W
Kód:  EF370a2a
Produktové číslo:  N610-1GD3H/LPV1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17