Obnoviť stránku

MSI Interceptor DS4200 US

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Interceptor DS4200 US

Ste herný nadšenec a chýba vám spoľahlivá klávesnica za dobrú cenu? Tento neodolateľný kúsok značky MSI bude nielen skvelým dizajnovým doplnkom vášho počítača, ale aj vaším novým spojencom vo všetkých budúcich bitkách. K maximálnemu hernému zážitku prispieva pokročilé LED podsvietenie vo farbách dúhy, ktoré v noci vytvára priam magickú atmosféru. Klávesnica tiež obsahuje špeciálny kláves herného režimu zabraňujúci náhodnému prepnutiu na plochu. Zapnúť si obľúbenú hudbu či otvoriť email v priebehu chvíľky umožnia multimediálne tlačidlá, ktoré šetria čas a zvyšujú vašu efektivitu.

Kľúčové vlastnosti hernej klávesnice MSI Interceptor DS4200 US

  • US rozmiestnenie
  • Opierka na zápästie
  • Dúhové LED podsvietenie
  • Antighostingové klávesy
  • Vodoodolnosť
  • Multimediálne tlačidlá

Kvalitné spracovanie

Elegantné telo ponúka integrovanú oporu pre zápästie, vďaka ktorej bude stále v pohodlnej polohe a nebude vás bolieť ani po niekoľkých hodinách hrania. Nepodliehajte panike, ak v zápale hry na klávesnicu náhodou niečo vylejete. Vďaka vodoodolnej konštrukcii ju iba jednoducho utriete a môžete pokračovať ďalej v ničení svojho nepriateľa. Hráči FPS a MMO hier určite ocenia antighostingové klávesy zabezpečujúce plynulosť a presnosť ovládania pri stlačení viacerých klávesov naraz. Navyše sú starostlivo rozmiestnené tak, aby nezaznamenali najmenší problém, ktorý by mohol narušiť už začatú bitku.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová

Rozhranie klávesnice

Rozhranie klávesnice USB-A

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 47,27 cm (472,7 mm)
Výška 3,9 cm (39 mm)
Kód:  MSAaK2
Produktové číslo:  S11-04US221-O30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14