Obnoviť stránku

MSI Interceptor DS4100

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Interceptor DS4100

Zlepšite svoje herné výkony a nechajte sa unášať na euforické vlne pri hraní hier. Buďte neprekonateľní na bojovom poli počítačových hier. Klávesnica a myš vám môžu dosiahnuť oveľa lepšie výkony. Vaši súperi sa vás budú báť a vy si budete užívať nekonečnú slávu po vybojovaných bitkách na obrazovke svojho počítača či notebooku.

Kľúčové vlastnosti

  • Herná súprava od spoločnosti MSI
  • Ultratenká klávesnica
  • Superrýchly snímač klávesov
  • Oddychová zóna pre vaše zápästie
  • Multimediálne tlačidlá na jednoduchšie ovládanie
  • Myš s nezkutečnou citlivosťou

Vyhrajte nejednu bitku

Dokonalý herný zážitok bude ešte umocnený pomocou tejto klávesnice. Produkt bol navrhnutý tak, aby ani pri dlhom hernom výkone nedochádzalo k preťažovaniu zápästia. Na klávesnici je integrovaná takzvaná „wrist rest zone“. Útly dizajn klávesnice a klávesy s farebným podsvietením tvoria takmer kozmický vzhľad. Klávesy dokonale snímajú vaše stlačenie, a tak si môžete byť istí, že postava v hre bude reagovať okamžite na každý váš povel. Na klávesnici boli integrované klávesy na jednoduché ovládanie médií. Zmena hlasitosti hudby, otvorenie poštovej schránky či výpočty na kalkulačke sú ľahko spustiteľné.

Herná myš len dotvára unikátny herný zážitok. Tlačidlá snímajú každý váš klik s neopísateľnú presnosťou. Je možné nastaviť snímač myši až na 3500 dpi. Vďaka pogumovanému povrchu bude produkt dobre držať aj v spotenej ruke. Čo ocení každý zapálený hráč. Myš zlepší vaše herné výkony až o niekoľko percent. Klávesnica a myš sa pripoja do počítača pomocou USB portu.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Usporiadanie

Typ klávesov Chiclet
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 452 cm (4 520 mm)
Výška 18 cm (180 mm)
Kód:  MSIds4100
Produktové číslo:  DS4100+DS100_K_CZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13